Kokemuksia Colonia Santa Maria -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Colonia Santa Maria -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

948 arvostelua
Erinomainen
 
413
Erittäin hyvä
 
342
Hyvä
 
113
Ei kovin hyvä
 
46
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

18.5.2018

Kirjoittanut Krokotiili Masku, Suomi

Ensi kerralla valitsemme itse huoneen...

Olimme Aurinkomatkojen Goalla jälleen kerran ja nyt tässä hotellissa. Kaikki tämän matkatoimiston matkustajat olivat huonoimmissa huoneissa mitä talosta löytyi. Ensin pesulan oven vieressä ja kun silmät alkoivat jo punottaa ja vetistyä saimme uuden huoneen ja sen paikallisen taksitolpan vierestä. Hotelli on miellyttävä ja lähempänä rantaa on ihania taloja joissa me kyllä seuraavalla kerralla haluamme asua. Kaksi uima-allasta, joista toinen pieni ja rauhallinen. Ranta on lähellä jos haluaa meressä uida. Siistiä ja palvelualtis henkilökunta. Voimme kyllä suositella. Kannattaa kuitenkin ostaa itse lennot Goalle ja tilata netistä tämä hotelli. Taksilla pääsee hyvin ja edullisesti lentokentältä.

 
15.5.2018

Kirjoittanut jouko l Lahti, Suomi

CSM Maaliskuu 2018

Olimme Pirjon kanssa tutussa hotellissa 2 vko Maaliskuussa ja jälleen todella onnistu- nut loma. Huoneet todella siistit ja lakanat ja pyyhkeet vaihtuivat päivittäin. Aamiainen aivan riittävä ja "respan palvelut täysi 10. Ensivuonna 70 v synttäreitä viettämään Maa- liskuussa Colonia Santa Mariaan! Terveiset Receptionin tytöille ja Managerille Jouko Löyttynen From Finland

 
2.9.2017

Kirjoittanut jouko l Lahti, Suomi

Pirjo ja Jouko lomalla Pojois-Goalla ja Colonia Santa Maria hotellissa!

Jo saavuttuamme hotelliin 31.01.2017 vastaanotto oli todella ystävällinen ja palvelu ai- van "ykkösluokkaa". Huoneemme N:o 82 sijaitsi aivan "respan" vieressä joten matka aamiaiselle ja uimaaltaalle oli todella lyhyt. Ja palvelu pelasi,lakanat ja pyyhkeet vaihtuivat päivittäin sekä siivous aivan verraton. Aamiainen oli meidän mielestä aivan riittävä ja uima-allas palvelu pelasi.Joten 01.03.2018 me saavumme jälleen CSM:n ja toivomme yhtä virkistävää lomaa silloinkin.

 
4.3.2017

Kirjoittanut Jouni R Tampere, Suomi

pohjois goa

oltiin kahden viikon matkalla tammikuussa ja viikko täällä, hotelli ihan ok aamiainen tosin meidän mielestä vaatimaton mutta perustarpeet ok. kumminkin oli hieman outoa kun oli sitä kasvispainotteista runsaasti ja mitä ihmeellisimpiä "nökköjä" alue ja ranta totuttua vilkasta pohjoista hulinaa ja melskettä. suositellaan jotka tykkää bile ja iltaelämästä

 
29.3.2021

Kirjoittanut SinghManpreet3 Gurdaspur District, Intia

"Budget Friendly Hotel and Nice Location"

I visited Goa along with my friends a year ago. We planned the trip just for the fun and enjoyment. We decided to stay in the Colonia Santa Maria hotel for 3 nights. It is a 4-star hotel. It is one of the most economical hotel in Goa. It offers various services to its customers. It provides parking that is free of cost, free high speed wireless internet and airport pickup service to its customers. Me and my friends really enjoyed the short stay here. We did swimming in the outdoor pool which was awesome. There is one more benefit of staying in this hotel as it is located near the beach. It does not take enough time for the visitors to visit the beach. It has highly experienced employees that treat customers politely and listen to their problems if they have any. I must say that it has fabulous food menu at reasonable price. In particular we liked the seafood during the stay. There was one thing that me and my friends did not like about the hotel. It was the standard of cleanliness in the rooms of the hotel. During our stay, we were disappointed with the level of cleanliness which made us annoyed. Overall, I would like to say that it was a great experience even after facing one problem during the stay. I would recommend that the visitors to Goa must book their stay in the Colonia Santa Maria hotel as it is affordable and nicely located near the beach.