Katumarkkinat Intiassa

Markkinat ja putiikit

Tutustu Intian markkinoihin, joista löydät kaikkea tuoreista hedelmistä uniikkeihin paikallistuotteisiin. Jos taas nautit enemmän kauppojen tutkimisesta, suuntaa esimerkiksi Mall of Goaan, joka sijaitsee Porvorimissa.

Yömarkkinat

Goa on täynnä ihania markkinapaikkoja, etkä varmasti lähde pois paikalta tyhjin käsin. Saturday Night Market on monien suosikki, jossa on live-musiikkia ja ruokaa maailman jokaisesta kolkasta. Markkinat ovat avoinna kello kuudesta noin keskiyöhön tai jopa vielä myöhempään. Markkinat pidetään usein kahdessa eri paikassa Arporan alueella, ja paikat voivat vaihdella sesongin mukaan. 

Pieni pala Tibetiä

Tibetiläiset myyntimiehet kulkevat usein pohjois-Goan vilkkaimmilla alueilla, esimerkiksi Calangutessa ja Baga Roadilla, mutta myös Saturday Night Marketissa sekä keskiviikkoisin Anjunassa, jossa järjestetään suuret hippimarkkinat. Hopea on heidän päämyyntituotteensa, ja voitkin löytää monia erilaisia hopeatuotteita kuten koruja, kuppeja ja aterimia. 

Metalliesine tiibetiläisessä matkamuistomyymälässä

Metalliesine tiibetiläisessä matkamuistomyymälässä

Mall de Goa

Porvorimissa, noin 20 minuutin taksimatkan päässä Calangutessa sijaitsee Mall de Goa. Ostoskeskuksessa on elokuvateatteri, ravintoloita ja tunnettuja ketjukauppoja kuten Marks & Spencer, Lee, Wrangler, Puma, Levi’s, Ray Ban, Fabindia, Ed Hardy ja monia muita.

Hippimarkkinat Anjunassa

Hippimarkkinat Anjunassa

Boheemeja löytöjä 

Anjuna Beachin eteläpuolella järjestetään Anjunan tunnetut hippimarkkinat. Hektisellä markkinapaikalla on todellinen juhlatunnelma marraskuusta huhtikuuhun. Täältä voit ostaa matkamuistoja, koruja, kirppislöytöjä ja esineitä kaikkialta Intiasta. Markkinat ovat täynnä ihmisiä, värejä ja elämyksiä. Muista myös tinkiä! Anjunan markkinat järjestetään keskiviikkoisin klo 10.00-18.00. Pääset markkinapaikalle helposti rickshawilla tai veneellä Baga Beachin ja Anjuna Beachin välistä. 

Perjantai? Matkusta Mapusa!

Jos etsit hedelmiä, vihanneksia tai kauniita kankaita, Mapusan perjantaimarkkinat sopivat juuri sinulle. Paikka on suosittu paikallisten keskuudessa, ja pääset nauttimaan aidosta tunnelmasta.