Ompelija Intiassa

Löytöjä Goalta

Goalta löytyy jokaiselle shoppailijalle jotakin. Oli tyylisi sitten boheemi tai klassinen, voit tehdä uniikkeja löytöjä Goalta. Muista myös tinkaaminen! 

Räätälöityjä vaatteita

Oletko aina unelmoinut juuri sinulle suunnitellusta ja tehdystä mekosta tai puvusta? Vai haluatko kenties kopion lempivaatteestasi eri värissä? Goalla voit teettää vaatteita räätälillä edulliseen hintaan. 

Korulöytöjä

Intiassa koruja on saatavilla paljon ja edulliseen hintaan. Jos olet kiinnostunut aidoista intialaisista kultakoruista, suosittelemme matkustamaan Mapusaan, joka sijaitsee noin 10 kilometria pohjoiseen Calangutesta.

Cashew-omena, josta kasvaa cashew-pähkinöitä

Cashew-omena, josta kasvaa cashew-pähkinöitä

Cashew-pähkinöitä erinomaiseen hintaan

Portugalilaiset esittelivät cashew-pähkinäplantaasit goalaisille, ja tänä päivänä pähkinöitä myydään lähes kaikkialla. Cashew-pähkinöitä on saatavilla eri makuisina, ja ne ovat herkullisia kaikissa muodoissa!

Edullisia löytöjä

Tarvitsetko uudet silmälasit? Jos sinulla on silmälasiesi resepti mukana, voit tilata uudet lasit matkallasi ja saada ne vain muutamassa päivässä. Jos sinulla ei ole reseptiäsi mukana, optikko voi suorittaa myös uuden näöntarkastuksen. Hinnat ovat huomattavasti halvemmat kuin kotimaassa! 

Hyttysten pahin vastustaja

Jos hyttyset häiritsevät lomaasi, kannattaa kokeilla salvaa nimeltä ''Odomos'', joka on hyttysten pahin vihollinen. Salvaa voit ostaa lähes kaikista supermarketeista. Jos sinulla on allergioita, suosittelemme keskustelemaan lääkärin kanssa ennen salvan käyttöä.