Joogaa

Joogaa ja kauneushoitoja

Ayurveda ja jooga ovat osa Intian historiaa, ja Goa on täydellinen paikka hoitaa niin sielua kuin kehoakin.

Joogaa

Yhdistä keho, mieli ja sielu. Goalta löytyy esimerkiksi joogatunteja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Miehet, naiset ja lapset tekevät joogaharjoituksia elääkseen terveellistä ja stressitöntä elämää. Joogaa harrastetaan usein ennen aamiaista aikaisin aamulla. Namaste! 

Shirodhara

Shirodhara on hoito, jossa öljyä kaadetaan hellästi otsaa, eli kolmatta silmää kohti. Shirodharan sanotaan olevan parannuskeino moniin eri vaivoihin, mutta ennen kaikkea se on mukava ja rento hoito, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Shirodhara

Shirodhara

Hiukset kuin Bollywood-elokuvassa

Mitä enemmän volyymiä, sitä parempi. Modernien kampaamoiden kampaajat käyttävät enemmän aikaa hiusten laittamiseen kuin itse leikkaamiseen. Muotoilu ja leikkaus hienommassa salongissa maksaa noin 800 rupiaa, eli n. 8 euroa. 

Threading 

Nypi kulmakarvasi uudella ja tehokkaalla tavalla – ompelulangalla! Kauneussalongeissa ja jopa rannoilla voit laittaa kulmakarvasi uuteen uskoon, ja kokeilla tätä ainutlaatuista tekniikkaa. Jos kulmakarvasi ovat jo kunnossa, voi tekniikkaa käyttää myös mm. reisiin tai sääriin. 

Perinteinen parranajo

Kun parranajo hoidetaan oikealla terällä, lopputulos on silkinpehmeä. Ammattitaitoiset parturit hoitavat työnsä hyvin ja varovasti, ja usein voit saada myös pienen kasvohieronnan kaupanpäälle. Hinta on noin 30 rupiaa, joka on noin 3 euroa. 

Hemmottele itseäsi

Mikä sopisikaan lomaan paremmin kuin pieni hemmotteluhetki. Goalta löydät useita hoitoloita, joissa voit kokeilla esimerkiksi hierontaa ja manikyyriä tai pedikyyriä. Vaihtoehtoja on useita, ja hinnat ovat myös todella edullisia. 

Ayurveda – löydä vartalotyyppisi

Ayurveda tarkoittaa ''elämän tuntemusta'', ja on vanha intialainen hoitomuoto joka tunnistaa erilaiset vartalotyypit. Jotta voisit elää tasapainoista elämää, sinun tulee tuntea vartalotyyppisi ja energia joka dominoi sitä: Vata, Pitta tai Kapha. Jos olet kiinnostunut Ayurvedasta, Goalla on useita eri keskuksia. 

Ayurveda-hoito

Ayurveda-hoito