Vagatorin ranta Intiassa

Goan rannat

Goa on todellinen paratiisi sinulle, joka rakastat leveitä rantoja, kookospuita ja trooppisia maisemia. Goan rannikolla on useita upeita rantoja – täältä löydät meidän suosikkimme! 

Koe Vagator Beach

Tätä kaunista rantaa pohjois-Goalla ympäröivät kauniit kalliot. Rannalla on myös monia beach shackeja – pieniä rantakojuja, jotka usein antavat aurinkotuolin käyttöösi kun ostat juotavaa tai syötävää. Älä ihmettele, jos näet lehmän vain kivenheiton päässä rantapaikastasi – ne saattavat kävellä vapaana auringonottajien joukossa! 

Rauhallinen Mandrem Beach

Noin 20 kilometrin päässä hektisestä Baga Beachista sijaitsee Mandrem Beach. Ilmapiiri on rauhallinen, rannalla on vähemmän myyjiä ja merenkäynti on rauhallisempaa kuin muualla. Ranta sopii täydellisesti lapsiperheille ja rauhaa etsiville. 

Palolemin paratiisi

Palolem on esimerkiksi reppureissaajien paratiisi, ja kaikkien muidenkin jotka haluavat nauttia rauhasta etelä-Goan parhaalla rannalla. Paikalla on myös rantamökkejä eri hintaluokissa, jos haluat yöpyä rannalla. Voit myös vuokrata kajakin, ja viettää muutaman tunnin merellä. 

Palolem Beach

Palolem Beach

Cola Beach

Cola Beach

Cola Beach 

Kaunista Cola Beach Goan eteläpuolella voi kutsua vain yhdellä sanalla – rentouttava. Päivän ainoana agendana tulisi olla rauhasta ja hiljaisuudesta nauttiminen! 

Vauhdin huumaa merellä

Vaikka rannalla tai altaalla loikoileminen on mukavaa, voi olla että kaipaat hieman vauhdikkaampaa menoa – onneksi Goan rannoilla on mahdollista harrastaa myös monia vesiurheilulajeja. Esimerkiksi Bagan, Candolimin ja Calanguten lähellä on mahdollista kokeilla eri vaihtoehtoja. Pohjoisessa sijaitsevan Bagan rannan tai Calanguten pääkadun läheisellä rannalla on monia paikkoja, jotka tarjoavat leijalautailua, vesiskootteri ajelua sekä varjoliitoa. Varmista, että palveluntarjoalla on Intian viranomaisten vaatimat luvat kunnossa! 

Ihana Cabo de Rama Beach

Vieraile portugalilaisessa Cabo de Raman linnoituksessa. Linnoituksen lähellä on valkoinen kirkko, joka on aktiivinen vielä tänäkin päivänä, ja jyrkältä kalliolta on majasteettiset näkymät merelle. Cabo de Rama Beach on suosittu myös paikallisten keskuudessa, mutta ei kovin tuttu matkailijoille. Tieltä on n. 500 metriä rannalle. Rannalla ei ole rantavahteja, joten varo teräviä riuttoja ja vahvoja virtauksia. 

Cabo de Rama Beach

Cabo de Rama Beach