Kokemuksia Bali Reef Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 18 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Kaunis puistomainen ympäristö. Kuljetukset. Pihan siisteys
-
Aamupala surkea. Hedelmälautanen sama aina, vesimelonia, jotain vihreää kovaa melonia sekä kovia ananaksia pari palaa kutakin. Samaa vaaleaa leipää surkeasti paahdettuna tai ilman. Pannukakut ja vohvelit kovia vehnämössöjä. Usein tilaukset tuli väärin. Keitot hyviä. Miksi sitä aamupalaa ei voisi uusia. Ikävää syötävää samaa kaksi viikkoa. Matkaseurueemme samaa mieltä. Sänky hyvä, mutta tyynyt kovia ja epämukavia. Patiolle saisivat hommata kunnon kalusteet. Nyt vain yksi tuoli. Huoneita voisi päivittää. Kysely oli, miten halutaan pyyhkeitä ja liinavaatteita vaihdettavan. Pyysin kolmen päivän välein. Ne kuitenkin vaihdettiin päivittäin. Kyse oli siis, ettei kuormittettaisi luontoa. Miksi kyselevät, jos eivät noudata pyyntöä. Apollolla asiat Ok. En purnaisi, mutta muualla aamupala ollut päivän kohokohta, täällä hammasten kiristys. Jäi huono fiilis

Vahvistettu asiakas: 2020-03-10


10 10:stä

+
Rantapoika Komangin iloisuus, ystävällisyys, huomioiminen. Tarjoilijattaret Sari ja Lestari aina valppaina. Hotellin sijainti aivan meren rannalla, perfekt.
-
Hyttyskarkoitteita olisi voinut käyttää enemmän kuin kerran viikossa.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-25


8 10:stä

+
Tilan suuruus
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-28


10 10:stä

+
Juuri sopivankokoinen,erittäin rauhallinen,viihtyisä,ystävällinen henk.kunta.Puutarha aivan omaa luokkaansa!Juuri ihanteellinen pariskunnille ketkä haluavat rauhaa lomalta!!!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


6 10:stä

+
piha-alue oli oikein kaunis ja hoidettu Bungalowi oli ihan perus ok, ei mitään erityistä, mutta ei ollut ötököitä paitsi yksi hämähäkki kerran vuoteella.
-
Samat ruuat olivat erilaisia eri päivinä. Välillä liha puuttui kokonaan tai oli väärää lihaa. Drinkit olivat useimmiten laihoja ja silti hyvin kalliita.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bali Reef Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

149 arvostelua
Erinomainen
 
70
Erittäin hyvä
 
60
Hyvä
 
12
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

22.11.2017

Kirjoittanut Jaana T

Viihtyisä ja rauhallinen

Erittäin rauhallinen ja siisti hotelli. Henkilökunta iloista ja palvelualtista. Viheralueet hyvin hoidettu. Ei buffetaamiaista koska ravintola ulkotiloissa. Aamiainen piti tilata aina listalta ja valikoima ei ollut kovin laaja, joten parissa viikossa kyllästyi annoksiin. Huomattiin tosin vasta seuraavalla viikolla, että annoksia voi myös tuunata tilaamalla muutakin kun mitä on listalla. Ylimääräisistä tilauksista ei mennyt kuitenkaan lisämaksua. Ranta oli pieni ja alueella oli paljon veneitä ja vesiurheilua. Meitä ne ei mitenkään häirinneet, tosin tajuttiin vasta toisella viikolla että ranna vesi oli keltaista veneiden polttoaineen takia. Käytiin silti uimassa meressä. Ranta ei ollut kuitenkaan sopiva lapsille, mutta ei hotelli muutenkaan ollut lapsille sopiva, koska siellä ei ollut mitään tarjontaa heille. Wi-Fi yhteys oli ilmainen ja toimi tosi hyvin.

 
24.10.2013

Kirjoittanut Hana K Praha, Tšekin tasavalta

Miellyttävä vierailu

Vietimme kaksi viikkoa Bali Beef Resortissa syyskuussa 2011. Kokemus oli erinomainen. Kyseessä on pieni hotelli ja henkilökunta on ystävällistä. Paikka on siisti ja rauhallinen. Olimme todella tyytyväisiä sijaintiin, ei mikään meluisa ja aika kaukana meluisalta kadulta. Ainoa pettymys oli pieni ranta. Tämä on kuitenkin aika tyypillisä etelä-Balilla.

 
18.1.2020

Kirjoittanut Bauls-Beisl Breitenfurt bei Wien, Itävalta

nice place to stay

Beautiful garden, beach sandy with no plastic, nice pool, quiet at night. Rooms ok, windows can not be opened, no fly net at the door; air condition working perfect. friendly staff, the kitchen could be improved

 
20.11.2019

Kirjoittanut Jimswallow Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

.Small quiet boutique style hotel.

Had a really nice time during our stay here. Rooms a nice size comfy beds with fresh linen every day. Small restaurant serving good food with equally good service. Gardens and general appearance first class and a credit to the management. All staff with the exception of one ( who unfortunately was based on the reception counter ) were very polte and attentive and could not do enough to ensure your stay was exactly to your liking. It was a shame that this person was front of house as that impression always stay with you. However as stated our stay overall was really good. Would not hesitate to return.

 
11.11.2019

Kirjoittanut QValdis

Nice hotel

The hotel has nice garden and cosy houses/room for staying. Breakfast menu is with various options and the staff is very friendly and helpful. The only thing that I missed is more enjoyable evening program. Hotel visitors are more 40+ years and they enjoy relaxed days/evenings but I missed some party time. Still, there is a live music every night and you can have delicious dinner at the restaurant. Take a note that this hotel is full with European tourists (Germany, Belgium and etc.). You can make new friends here.