Huoneet

Deluxe plus-huone

Deluxe plus-huoneita, joissa tv, radio ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäkymällä tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että myös alle kaksi vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Parvekkeellisia deluxe-huoneita. Tv, radio ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että myös alle kaksi vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Minoksessa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior huoneita joissa tv, radio ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että myös alle kaksi vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle