Prama Sanur Beach

  • Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta
  • Lähellä rantaa
  • Spa

Prama Sanur Beach hotellissa vietät rentouttavaa lomaa kauniissa ympäristössä ja lähellä rantaa. Aloita päivä herkullisella aamiaisella, jatka rennolla oleilulla rannalla ja illan tullen nauti ihana illallinen jossakin hotellin ravintoloista. Ja kun kaipaat tekemistä lekottelun lomaan, voit kokeilla uutta vesiurheilulajia tai nauttia hemmottelusta spassa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe plus-huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kampanjahuoneita kahdelle hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erinomainen sijainti, upea puutarha, rauhallisuus
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3228 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Prama Sanut Beach sijaitsee aivan hiekkarannan äärellä Sanurissa. Vehreällä hotellialuella on kaksi uima-allasta joissa molemmissa on lastenosio, lisäksi erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja – varjoja sekä allaspyyhkeitä. Snackbaari joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia.

Allasravintola Tirtassa nautitaan indonesialaista sekä kansainvälisistä herkuista. Ravintola Lada puolestaan on erikoistunut kalaan ja äyriäisiin. Basilici Italian Pavilion & Bar on italialainen rantaravintola. Hotellista löytyy myös meksikolais-brasilialainen ravintola, Peppers Latino grill & bar, jossa on elävää musiikkia. Rannalla Bamboo Beach bar tarjoilee virkistäviä mehuja, kylmää olutta ja trooppisia cocktaileja.

Maksuton wifi allasravintolassa. Ihana spa josta saatavilla hemmotteluhoitoja, hierontoja ja yrttikylpylä lisämaksusta. Pieni kuntosali. Kampaamo ja pieniä putiikkeja. Tennistä, sulkapalloa, rantalentopalloa, vesiurheilulajeja, biljardia ja pöytätennistä. Hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille sekä aktiviteettiohjelmaa lapsille. Viihedeohjelmaa. Kokoustilat jopa 320 hengelle. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 6.30-10.30 Tirtassa.
  • Lounaspöytä, klo 11.00-15.00 Tirtassa, Basilicossa tai Ladassa (á la carte).
  • Illallispöytä, klo 19.00-23.00 Basilicossa tai Ladassa (á la carte).
  • Teemailtoja, joissa on illallispöytä keskiviikkoisin ja perjantaisin, Bima Stagessa.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallista olutta/viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00.

Huomioi että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Talvella 19/20 deluxe plus -huone varattavissa 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.