Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Kahvin- ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Wifi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kimono. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Juniorsviitti

Kaksikerroksisia juniorsviittejä, joissa makuualkovi parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Neljäs henkilö mahdollinen, jos hän on lapsi ja jakaa tavallisen vuoteen. Erillinen olohuone. Tilavat vaatekaapit. 37" taulu-tv olohuoneessa, pienempi 26" makuuhuoneessa. Espressokone ja kahvikapselit. Minibaari. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku. Wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 71 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Kahvin- ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Wifi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kimono. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kaksikerroksinen perhehuone

Perhehuoneissa on makuuhuone, joissa parivuode ja kylpyhuone kylpyammeella. Maatasossa on olohuone/makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta ja pieni istuinryhmä. Viidennen henkilön tulee olla lapsi, ja jakaa tavallinen vuode. Suuri taulu-tv olohuoneessa, pienempi makuuhuoneessa. Mahdollisuus lainata Play Stationia (konsolia ja peliä). Espressokone ja kahvikapselit. Minibaari, puhelin ja taulu-tv satelliittikanavoilla. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku. Wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 71 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsia.

Sviitti

Hienoja sviittejä maaterassilla, jossa nojatuolit ja näköalat laguunille. Neljäs henkilö mahdollinen, jos hän on lapsi ja jakaa tavallisen vuoteen. Taulu-tv satelliittikanavilla, puhelin ja minibaari. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kimono. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku. Wc. Ulkotila allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.