Kokemuksia Melia Bali -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 10 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
7,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
Yleiset tilat siistit ja piha-alueet hyvin hoidettu.
-
Kylpyhuoneet kaipaavat uudistusta, parempaa siivousta esim suihkutila ja lattiakaivot puhdistaa useammin. Lobby baarin ilmaa pyörittävät ropelit toimivat surkeasti.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-18


9 10:stä

+
Uima-allas suoraan terassilta
-
Kylpyhuoneen kunnostus..

Vahvistettu asiakas: 2020-01-21


10 10:stä

+
Hotellin henkilökunta todella ystävällisiä ja avuliaita mm. sairaustapauksessa.
-
Mielestäni hotellin nettisivujen kuvat voisivat olla vieläkin paremmat, sillä paikkana vieläkin siistimpi kuin kuvissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melia Bali -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

8470 arvostelua
Erinomainen
 
5088
Erittäin hyvä
 
2205
Hyvä
 
731
Ei kovin hyvä
 
274
Huono
 
172

Viimeisimmät 5 arviota

8.2.2020

Kirjoittanut Spumante Finland

Kaunis resort

Melia Bali sijaitsee Nusa Duan hotellialueella, joka on vartioitu ja aidattu. Alue on kaunis ja hyvin hoidettu, kuten myös hotellialuekin. Resort on iso, useita ravintoloita, joissa hinnat Suomen tasoa, esim. Pizza noin 15eur. Yksi uima-allas ja ”vain aikuisille” omansa. Huoneet siistit, olimme 2 kerroksisessa perhehuoneessa, joka toimi 4 hengelle erittäin hyvin. Aamupala monipuolinen, ainakin paljon erilaisia hedelmiä ja mehuja saatavilla. Lämpimiä myös ruokia paljon. Palvelu ensiluokkaista, asiamme hoidettiin aina hyvin ja nopeasti. Kävelymatkan päässä ostoskeskus, jossa runsaasti kivoja ravintoloita. Ranta oli siisti ja vuorovettä jaksoimme ihmetellä! Viihdyimme täällä erittäin hyvin!

 
28.10.2016

Kirjoittanut 425janik Valkeakoski, Suomi

Hyvä hotelli

Erittäin hyvä hotelli, palvelu oli todella hyvää ja puitteet erinomaiset. Perhehuone oli tilava ja ihan siisti mutta pikku miinus tulee, suihku ammeessa ja ja matala katto. Pool access huone oli hiukan pienempi perheelle mutta muuten hyvä ei valittamista.

 
17.4.2015

Kirjoittanut Hoyryfru Porvoo, Southern Finland, Finland

Mukava hotelli kauniilla paikalla

Hotellin parasta antia ovat lagoon access-huoneet ja hotellin tarjoamat liikunnalliset aktiviteetit (erityisesti allasjumpat ja -pelit ovat hauskaa ajanvietettä ja sopivat ihan kaikille, ei mitään vakavaa meininkiä!). Puutarha on kohtuullisen kaunis ja hotelli sijaitsee kivalla paikalla laguunimaisella rannalla. Uima-altaat olivat hyvin hoidetut ja puhtaat. Myöskin asiakaspalvelu oli ystävällistä. Hotellin miinuksena pidimme lasten leikkipaikkaa. Se oli ankea ja parhaat päivänsä nähnyt. Lisäksi sinne ei voinut jättää 3 vuotiasta leikkimään (hoitoon), vaan se oli yli 4-vuotiaille. Lasten leikkialue ulkona oli melko aurinkoinen, siihen olisi toivonut enemmän kasvillisuutta tms varjostamaan aurinkoa. Toinen miinus tulee rantaravintolan (Sateria) palvelusta, se oli melko hidasta ja lounaaseen tuhraantui helposti kaksi tuntia. Kiire meillä ei ollut, mutta välillä se oli tuskastuttavaa. Kolmas miinus on hintataso. Ruoka ja juomat olivat aika tyyriitä, niin kuin myös hotellin huoneet. Hinta-laatusuhde ei ole ihan kohdallaan.

 
20.1.2021

Kirjoittanut Madridrodri

Wonderful experience in Bali

One of ur best experiences so far after 4 years of traveling around the island. An amazing hotel with the best and kindest staff and service ever. We will go back soon for sure. Thank you Melia Bali :)

 
19.1.2021

Kirjoittanut MSativa Jakarta, Indonesia

Its good to be back. The best hotel

I've been visiting this hotel minimum twice a year. Since 15year ago. Quite area. Perfect services. Good food and the most important thing is kids friendly. They have a lots of kids activities (every day) In this pandemic. No worry. They have a strict health protocols. Thanks to Melia team Pak Sutarja, Wayan Dangin, Yuli. Jodie, Trisiawati, Sutarja, Putra Asmara, Sumartha and Made at Canoe Will be back for sure