Four Points By Sheraton Bali Kuta

  • Keskeisellä paikalla
  • Grilliruokaa tarjoileva ravintola
  • Maksuton hotellibussi rannalle

Hotelli Four Points by Sheraton Balissa majoitut lähellä Kutan keskustaa kansainvälisessä ilmapiirissä. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinun tervetulleeksi ja täältä löytyy viihtyisä allasalue, kuntosali ja useita ravintoloita, joista yksi tarjoilee muun muassa grilliruokaa. Kuta Beachille ja Beachwalk Mall-ostoskeskukseen pääset hotellin shuttlebussilla. Täällä viihtyy koko perhe lastenkerhon, spa -hoitojen ja useiden ravintoloiden ansiosta.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lähellä keskustaa, rantaa, ostoksia
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1146 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Four Points by Sheraton Bali on eloisa hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kutassa kävelymatkan päässä hienolta hiekkarannalta. Hotellissa on viihtyisä allasalue erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Hotellissa on allasbaari, jossa sammutat janosi helteisenä päivänä. Tutustu hotellin lähiympäristöön omatoimisesti tai hyppää hotellibussin kyytiin, joka vie sinut maksutta rannalle ja ostoskeskukseen.

Hotellin oma lastenkerho. Leikkipaikka. Kuntosali avoinna vuorokauden ympäri lisämaksusta. Gamelan Spa, jossa hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Parkkipaikka. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintolassa Eatery Restaurant, klo 07.00-11.00.
  • À la carte-lounas, sisältäen lasin paikallista olutta/viiniä ravintolassa Eatery Restaurant, Best Brew tai Vertigo, klo 12.00 alkaen.
  • À la carte-illallinen, sisältäen lasin olutta/viiniä ravintolassa Best Brew tai Vertigo, klo 22.00 asti.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta/viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti paluupäivänä.