Kokemuksia Segara Village -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Segara Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

1927 arvostelua
Erinomainen
 
1042
Erittäin hyvä
 
602
Hyvä
 
181
Ei kovin hyvä
 
65
Huono
 
37

Viimeisimmät 5 arviota

4.3.2020

Kirjoittanut Hennakaisa Kankaanpää, Suomi

Iso hotelli kaikenikäisille

Hotellialue on iso, josta tulee varmasti todella hieno remontoinnin jälkeen. Sopii kaikenikäisille matkaajille. Hyvällä paikalla Sanurissa. Henkilökunta avuliasta, järjestää skootterin, pyörän vuokraukset ja ohjeistaa tarvittaessa. Sopii pitkänkin ajan lomailuun. Huoneet todella siistit.

 
23.2.2018

Kirjoittanut Elina0612 Akaa, Suomi

Loistava valinta!

Vietimme 7 yötä kyseisessä hotellissa, alunperin arpoen kahden rantahotellin välillä. Onneksi tämän valitsimme. Hotellissa rauhallista, ympärisö ja puistoalue kaunis ja paljon mukavia lepopaikkoja. Oma ranta ja tuolit joissa aina tilaa. Lähellä kivoja rasvintoloita. Palvelu hotellisssa loistavaa ja aamiainen hyvä!

 
1.4.2014

Kirjoittanut The Taman W Jembrana, Indonesia

Perheystävällinen hotelli

Olimme kaksi yötä hyvin aktiivisen 22-kuisen poikamme kanssa eikä tullut tylsää missään vaiheessa. Lasten leikkialue on erinomainen! Allas on mahtava. Paljon vaihtoehtoja ruoan ja ruokailun suhteen. Tosi tosi siisti ja hyvin hoidettu huone ottaen huomioon, että tämä hotelli on jo yli 40 vuotta vanha. Henkilökunta on erittäin huomaavaista. Kaiken kaikkiaan erittäin tyydyttävä vierailu.

 
21.11.2023

Kirjoittanut Eliza S

AMAZING RESORT

Beautiful Resort, stunning gardens. Wonderful staff, shout out to Deary and augus, at the Byrd house restaurant our favourite place to dine. Thank you for making my stay extra special with a suprise birthday cake.

 
19.11.2023

Kirjoittanut hw1270 Gentofte, Tanska

Perfect

Absolutely fantastic hotel right on the beach. Nice restaurant, very nice large rooms and a fine beach. We where there for 7 nights and it was a joy. The staff is very nice and has good English skills.