Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Parivuode ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone allaspääsyllä

Kahden hengenhuoneita, joissa on maaterassi ja pääsy jaetulle altaalle. Terassilla on kaksi tuolia ja pöytä. Tikkaat jaettuun altaaseen. Parivuode ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 51 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen villoja omalla altaalla

Kahden huoneen villoja, joissa on maaterassi ja oma allas. Terassilla on lounge-huonekalut, aurinkotuolit sekä tikkaat altaaseen. Ovelta on pääsy yhteiseen River Pool -altaaseen. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Coffesso -kahvinkeitin. Bluetooth-kaiutin. Tv kansainvälisillä kanavilla jokaisessa huoneessa. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen s uihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 157 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.