Kokemuksia Melia Bali -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melia Bali -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

9962 arvostelua
Erinomainen
 
6309
Erittäin hyvä
 
2357
Hyvä
 
794
Ei kovin hyvä
 
302
Huono
 
201

Viimeisimmät 5 arviota

8.2.2020

Kirjoittanut Spumante Finland

Kaunis resort

Melia Bali sijaitsee Nusa Duan hotellialueella, joka on vartioitu ja aidattu. Alue on kaunis ja hyvin hoidettu, kuten myös hotellialuekin. Resort on iso, useita ravintoloita, joissa hinnat Suomen tasoa, esim. Pizza noin 15eur. Yksi uima-allas ja ”vain aikuisille” omansa. Huoneet siistit, olimme 2 kerroksisessa perhehuoneessa, joka toimi 4 hengelle erittäin hyvin. Aamupala monipuolinen, ainakin paljon erilaisia hedelmiä ja mehuja saatavilla. Lämpimiä myös ruokia paljon. Palvelu ensiluokkaista, asiamme hoidettiin aina hyvin ja nopeasti. Kävelymatkan päässä ostoskeskus, jossa runsaasti kivoja ravintoloita. Ranta oli siisti ja vuorovettä jaksoimme ihmetellä! Viihdyimme täällä erittäin hyvin!

 
28.10.2016

Kirjoittanut 425janik Valkeakoski, Suomi

Hyvä hotelli

Erittäin hyvä hotelli, palvelu oli todella hyvää ja puitteet erinomaiset. Perhehuone oli tilava ja ihan siisti mutta pikku miinus tulee, suihku ammeessa ja ja matala katto. Pool access huone oli hiukan pienempi perheelle mutta muuten hyvä ei valittamista.

 
17.4.2015

Kirjoittanut Hoyryfru Porvoo, Southern Finland, Finland

Mukava hotelli kauniilla paikalla

Hotellin parasta antia ovat lagoon access-huoneet ja hotellin tarjoamat liikunnalliset aktiviteetit (erityisesti allasjumpat ja -pelit ovat hauskaa ajanvietettä ja sopivat ihan kaikille, ei mitään vakavaa meininkiä!). Puutarha on kohtuullisen kaunis ja hotelli sijaitsee kivalla paikalla laguunimaisella rannalla. Uima-altaat olivat hyvin hoidetut ja puhtaat. Myöskin asiakaspalvelu oli ystävällistä. Hotellin miinuksena pidimme lasten leikkipaikkaa. Se oli ankea ja parhaat päivänsä nähnyt. Lisäksi sinne ei voinut jättää 3 vuotiasta leikkimään (hoitoon), vaan se oli yli 4-vuotiaille. Lasten leikkialue ulkona oli melko aurinkoinen, siihen olisi toivonut enemmän kasvillisuutta tms varjostamaan aurinkoa. Toinen miinus tulee rantaravintolan (Sateria) palvelusta, se oli melko hidasta ja lounaaseen tuhraantui helposti kaksi tuntia. Kiire meillä ei ollut, mutta välillä se oli tuskastuttavaa. Kolmas miinus on hintataso. Ruoka ja juomat olivat aika tyyriitä, niin kuin myös hotellin huoneet. Hinta-laatusuhde ei ole ihan kohdallaan.

 
27.9.2023

Kirjoittanut Siham B

Great Service!

We used the service of Rosida and GusDwi from Dream Studio Photography for our business event. They organised our needs at short notice , and were flexible and easy to work with. Our footage and the final product was very professional and amazing.

 
27.9.2023

Kirjoittanut MarshallDVermont Burlington, Vermont

Wonderful Staff and a Beautiful Resort

My wife and I had a nice experience at Melia Bali. After encountering a few minor problems and a room-related issue, Saustika, the customer satisfaction manager reached out to us and ensured the the issues were corrected. After this, our experience greatly improved. We really appreciate the effort that Saustika expended on our behalf and the willingness of the staff to ensure that we had a pleasant experience. The resort itself is fantastically beautiful, especially at night!