Los Geranios

Suosittu hotelli Los Geranios sijaitsee täydellisellä paikalla meren ja rantapromenadin vierellä Puerto de Sóllerissa. Nauti kauniista näkymistä parvekkeelta kohti turkoosinsinistä merta ja vieraile läheisissä ravintoloissa, baareissa ja putiikeissa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,1 10:stä
Perustuu 15 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 286 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Los Geranios on raikas hotelli lahden eteläpuolella Puerto de Sóllerissa suoralla käynnillä rannalle. Hotellilta on kävelyetäisyys keskustaan, jossa on ravintoloita, baareja ja putiikkeja.

Hotellin ravintolassa voit ruokailla niin sisä- kuin ulkotiloissa rantapromenadilla. Maksuton sauna. Kauneussalonki, jossa tarjolla hierontaa ja hoitoja lisämaksusta.

Hotelli järjestää keväisin ja syksyisin vaellusretkiä lähistön luontokohteisiin. Maksuton wifi. Pysäköinti lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri