Eden Nord

Hotelli Eden Nord on loistava hotellivalinta sinulle, joka haluat aloittaa päiväsi patikoinnilla tai juoksulenkillä läheisellä Tramuntanavuorella. Voit myös rentoutua hotellin altaalla tai hienolla rannalla. Palmaan pääset kätevästi raitiovaunulla läheisestä satamasta.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Standard -huone 2 hengelle. Superior -huone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,6 10:stä
Perustuu 30 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 381 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Eden Nord sijaitsee korkealla paikalla Puerto de Sóllerissa, jonka allasalueelta on kauniit näkymät vuorille. Allas lastenosiolla ja allasbaari, jossa tarjoillaan snackseja korkeasesongin aikaan. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta.

Buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista ja illallista. Päivä- ja iltaohjelmaa hotelli Edenissä, noin 500 metrin päässä hotellilta. Maksuton wifi koko hotellilla. Pesulapalvelu.

Hotelli sijaitsee Tramuntavuoren juurella, keskustaan ja rannalle on noin 200 metriä. Korkeuseroja ja pieni mäki hotellille kuljettaessa. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.