HM Jaime III

HM Jaime III sijaitsee Palman sydämessä, kävelymatkan päässä pienvenesatamasta, jossa on mukava kävellä ja tutustua sitä ympäröiviin kauppoihin ja baareihin. Hotellilla on tyylikäs ja avantgarde-henkinen sisustus, ja jopa oma pieni spa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Standard yhden hengen huoneita 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2608 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

HM Jaime III hotellissa on á la carte-ravintola ja baari. Ruokalistalla annoksia, joissa yhdistellään Mallorcalaista ja kansainvälistä makumaailmaa. Sunnuntaisin brunssi. Hotellin edustalla olevalla terassilla voi nauttia kahvin tai lukea kirjaa, seuraillen samalla kaupungin elämää.

Spa, jossa hamam, sauna, erilaisia suihkuja ja isompi jacuzzi. Kylpylän vieressä muutamia kuntoilulaitteita, kuten kuntopyörä ja soutulaite.

Hotelli on keskeisellä sijainnilla, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä katedraalista ja pienvenesatamasta. Lähellä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Alueella kaupunkiliikennettä.

Hotellit Playa de Palma

HM Tropical

HM Tropical on moderni hotelli, joka sijaitsee kivenheiton päässä rannalta. Katolla on viihtyisä allasalue. Täällä majoitut tyylikkäissä huoneissa, joista on näköala merelle. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, jonka voit halutessasi korottaa puolihoitoon.

JS Palma Stay

Ota ansaittu tauko arjesta, ja lähde lomalle aikuisten kesken. Viihtyisä JS Palma Stay Ca'n Pastillassa on aikuiseen makuun suunniteltu hotelli. Allasalueella on uima-allas jacuzzi-osiolla, ja valkoiselle hiekkarannalle on vain parin minuutin kävelymatka.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo on perheomisteinen huoneistohotelli lähellä Playa de Palman hienoa hiekkarantaa. Hotellin vehreässä puutarhassa on kaksi allasaluetta, joista toinen on suunnattu perheille ja toisella vallitsee rauhallinen tunnelma. Täällä majoitut raikkaissa huoneistoissa ja lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla lisämaksullisen aamiaisen tai puolihoidon.

HM Balanguera

HM Balanguera sijaitsee noin 10 minuutin päässä Palma de Mallorcan historiallisesta keskustasta. Hotellilla on helppo ottaa rennosti, ja lähistöllä on ranta ja monia aktiviteetteja.