Innside By Melia Cala Blanca

INNSiDE by Melia Cala Blanca on moderni hotelli hyvällä sijainnilla Palmanova-rannalla, jossa aikuiset nautiskelevat takuuvarmasti lomasta. Voit itse päättää, vietätkö lomapäiviä pehmeällä hiekkarannalla vai hotellin hienolla allasalueella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä ilmastointi. Lähellä rantaa. Hyvät ja monipuoliset aamupalat ja illalliset.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1841 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

INNSiDE by Melia Cala Blanca on moderni designhotelli, jonka sisustuksen yksityiskohdista vastaa tunnettu muotimerkki Desigual. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla rannalla lähellä ravintoloita ja baareja. Viihtyisällä allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Balilaisia aurinkovuoteita lisämaksusta. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Hotellilla on allas- ja aulabaari sekä buffetravintola ja snackbaari.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali ja ryhmäliikuntaa, kuten joogaa, pilatesta ja thai-chiä korkeasesongin aikaan. Hierontaa lisämaksusta. Pesulapalvelu ja huonepalvelu päivisin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa