Globales Nova

Huoneistohotelli Globales Novalla on viihtyisä ja vehreä allasalue. Lähellä hotellia sijaitsee myös hieno Son Mathiaksen hiekkaranta. Täällä majoitut keskeisellä paikalla kävelyetäisyyden päässä kaupoista, ravintoloista ja baareista Palma Novassa.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,4 10:stä
Perustuu 7 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 481 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Globales Novalla on vehreä allasalue, jossa maksuttomia aurinkotuoleja. Palmut tuovat luonnollista suojaa auringon paahteelta, toki tarjolla on myös aurinkovarjoja niitä kaipaaville. Erillinen lastenallas. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia lounaalla.

Ravintola, jossa tarjolla à la carte-menu sekä aulabaari. Lähialueilla on tarjolla myös monipuolisesti ravintoloita ja muuta aktiviteettia. Paikallisliikennettä. Korkeuseroja ja mäkistä maastoa hotellin ympäristössä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.