Kokemuksia Aqua Sol -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,4 10:stä Perustuu 19 arvioon
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
7,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


7 10:stä

+
-
Huonesiivouksessa on parantamisen varaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


8 10:stä

+
Hotelli vastasi odotuksia, ei luksus, mutta odotusten mukainen. Hyvä sijainti, lähellä palvelut ja bussipysäkki.
-
Koska siivooja ei pese astioita, olisi kohtuullista edes olla astioidenpesuvälineet keittiössä. Jääkaappi oli, mutta liian lämmin. Vastaanoton mukaan se johtuu siitä että on niin pieni:)

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


9 10:stä

+
Hyvällä paikalla; lyhyt matka rannalle ja molempiin suuntiin ravintoloihin. Hyvä palvelu. Kiva allas-alue. Homma toimi.
-
Iso hotelli, paljon ihmisiä; allastuolien varailu pyyhkeillä ärsytti(joinakin päivinä puolikin päivää varailussa ilman löhöilijää) Allastuoleja oli kyllä riiittävästi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aqua Sol -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

71% matkustajista suositttelee

1291 arvostelua
Erinomainen
 
388
Erittäin hyvä
 
526
Hyvä
 
232
Ei kovin hyvä
 
79
Huono
 
66

Viimeisimmät 5 arviota

6.9.2017

Kirjoittanut KIMPURA78 Kotka, Suomi

Viikko Aquasolissa

Olimme viikon elo-syyskuun vaihteessa 2017 hotelli Aquasolissa. Meillä oli matkassa 4 aikuista, 2 teini-ikäistä ja 2 pientä lasta. Toinen teini-ikäisistä katkaisi jalkansa vasta kuukausi ennen matkaa ja jouduimme varaamaan matkalle pyörätuolin. Pyysin huoneistoa mahdollisimman alhaalta. Huoneissamme oli 3 makuuhuonetta, olohuone jossa levitettävä sohva, keittokomero ja suihku/wc. Laatta-/laminaattilattia. Keittiössä oli hella, mikro, vedenkeitin ja perusastiat, mutta tiskiharja ja tiskiaine ostettiin itse kaupasta ja astioita tiskattiin välillä itse. Siivooja kävi petaamassa sängyt, tuomassa pyyhkeitä ja roskat vietiin päivittäin. Asunto (N02) oli maantasalla, mutta ulko-ovelle piti nousta joitakin rappusia ja taas muutama rappunen alas, jotta pääsi asunnon ovelle. Olohuoneesta pääsi parvekkeelle, joka sijaitsi maantasalla. Pyörätuolilla ja rattailla liikkuville tämä asunto oli huono, koska koko hotellialue on täynnä rappusia, mutta se ei ollut meille paha haitta, koska säilytimme rattaita ja pyörätuolia respan yhteydessä olevassa matkatavaroille tarkoitetussa varastossa ja pyörätuolia pidemmillä matkoilla käyttävä poika pystyi hyvin kulkemaan hotellissa ja muutenkin lyhyemmät matkat kyynärsauvojen avulla. Huoneistomme sijaitsi perimmäisessä rakennuksessa monista hotellikompleksin siivistä. Missään rakennuksista ei ole hissiä ja kerroksia rakennuksissa on neljä. Henkilökunta oli mukavaa ja osasivat englantia siivoojia lukuunottamatta. Respan yhteydessä on pieni kauppa, josta sai ostaa juomia, syömistä ja tarvikkeita huoneisiin. Uima-allas oli käytössä päivittäin klo 10-18 ja sen jälkeenkin jossei siivous ollut käynnissä. Joinakin iltoina olisimme käyneet altaalla, mutta menimme sitten merenrantaan kun altaalle ei enää päässyt. Vesi oli puhdasta ja vieressä suihkut ja vessat. Altaan vieressä on baari josta saa myös ruokaa. Allas-baarista sai pitsaa, salaattia, uuniperunoita, jäätelöä jne. Hotellin isommassa ruokaravintolassa emme käyneet, mutta baareissa kyllä. Iltaisin oli englanninkielistä ohjelmaa nuorille. Hotellin edestä kulkee bussi aamusta yöhön, jolla pääsee Palma de Mallorcaan noin 10-20 minuutin välein. Aikuisen lippu maksoi 3,10€. Uimarannalle on matkaa noin 400 metriä ja kiven heiton päässä on kauppoja ja ravintoloita yllin kyllin. Autonvuokraamo Hiper ja Eroski supermarket on myös noin 400 metrin päässä hotellilta. Todella hyvä sijainti ja hyvin rauhallinen paikka verrattuna moneen muuhun hotelliin. Vuokrasin auton kolmeksi päiväksi ja säilytin autoa hotellin viereisellä nurmikentällä monen muun tapaan. Hotellin edessä oli myös jonkun verran ilmaisia parkkipaikkoja.

 
6.4.2014

Kirjoittanut Jimange96 Neston, Yhdistynyt kuningaskunta

Hieno hotelli, ihana henkilökunta, meluinen alue

Tulimme juuri takaisin viikon vierailulta. Hotelli on ihana, huoneet ovat siistit ja kivat. Ainoa miinus tulee melusta. Kaikki kaikuu hotellissa ja ihmisten liikkeet käytävillä kuulee selvästi. Hotellissa ei myöskään ole hissiä. Kokonaisuudessaan hyvä hotelli.

 
8.8.2020

Kirjoittanut VictoriaGlasgow Glasgow

Looking forward to returning

We stayed here as a family of 4 end of July 2020, a week after it had re-opened due to Coronavirus, and unfortunately until it had to close again on the last day of our holiday. So, a lot of the facilities (main restaurant, kids club etc.) were not available.However, we had a very enjoyable stay. The pool is lovely, very quiet due to the small number of guests. Toilets at the pool better than ones in most restaurants, and a lifeguard on duty. The food at the poolside snack bar was lovely, we ate here a few times. Our room had everything we needed. Really appreciate the free wi-fi, air-con and safe. It's a great location. 5 minute walk to the beach and all the restaurants and bars. Hope to return next year.

 
30.3.2020

Kirjoittanut paulachipp1030

lovely hotel

Stayed for a week, all the staff are very helpful and friendly, always there to help. the apartment was very pleasent everything you need to go selfcatering,a well stocked little shop at the main reception which is open 24hrs, only downside there are no lifts and lots of stairs. more like a 4* hotel

 
27.3.2020

Kirjoittanut chongololo1975 Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic Hotel

The receptionists are excellent and speak perfect English. The hotel has the look of a 4* hotel. Lots of evening entertainment for adults and children, who have their own wee complex. Lovely pool area. We have been 3 times already. The rooms have everything you need and are a really good size. The furniture is a little outdated which stops it being a 4* in my eyes but it is in perfect condition with no marks on the furnishings. The walk-in shower could fit 4. We went half board this year and it was the best decision. Breakfast was better than H10 hotels and the dinner had something for everyone. 5*. Dining room furnishings were 5*. It was great having meals made for us but more freedom and space having an apartment. Buses are right outside the hotel going to Palma or Magaluf. Can walk to Magaluf and Palma Nova town centre is 5 minutes away. It states due to stairs not suitable for persons with walking disabilities. There are a few stairs at the front entrance and a few to the room. IWinding staircase leading to dining room. I use a walking stick (65) and managed the stairs as there are sturdy handrails. Request a ground floor apartment. There is a well stocked little shop. Pick your stuff and pay at reception. Very well run hotel. Cleaners keep this place immaculate. Plenty clean sheets and towels. Very comfy beds and pillows.