Viikonloppu Palmassa

Viikonloppu Palmassa

Palma – viikonloppukohde, jonne palataan yhä uudelleen ja uudelleen! Palman suosio johtunee lyhyestä lentomatkasta, ihanasta ilmastosta ja hyvien ostosmahdollisuuksien sekä ravintoloiden yhdistelmästä. Viikonloppumatkan Palmaan voit räätälöidä juuri itsellesi sopivaksi, ja valita vapaasti hotellin ja lennot.


Matkavinkkejä Palmaan

Ravintola Palmassa

Palman parhaat ravintolat

Listasimme muutamia Palman ravintoloita, jotka saivat Tripadvisorin parhaat arvostelut vuonna 2017.

Badal Burger tarjoaa hyvintehtyjä hampurilaisia monipuolisilla täytteillä. Ravintola sijaitsee kauppahalli Mercat de l'Olivarin läheisyydessä.

Marsim Bistrobarante on palkinnu ystävällisestä henkilökunnastaan ja jännittävistä makuelämyksistään. Ravintalassa tarjotaan herkullisia hampurilaisia.

Restaurante Toque on perheomisteinen ravintola, jossa käy paljon vakiasiakkaita. Hyvinvalmistetun ruoan lisäksi ravintolassa on rauhallinen tunnelma ja osaava henkilökunta.

Sandro on Palman paras italialainen ravintola. Hyvä palvelu, erinomaista ruokaa ja uusia makuelämyksiä. 


Shoppailua Palmassa

Shoppailua Palmalla

Palmassa on loistavat ostosmahdollisuudet. Täältä löydät kaikkea hienoista merkkikaupoista ketjuihin kuten Zara, H&M ja Mango. Hintataso on usein halvempaa kuin muualla Pohjoismaissa. Palman suurimmalla ostoskadulla, Avinguda Jaume III:lla voit viettää ihanan shoppailupäivän. Täällä on mm. tavaratalo El Corte Ingles, jossa on kaikkea vaatteista ja meikeistä kodin sisustustarvikkeisiin ja kelloihin. Ketjulla on kaksi liikettä Palmassa, ja yksi Avinguda Jaume III -ostoskadulla.