Vaellus Mallorcalla

Vaella Mallorcalla

Mallorca tarjoaa fantastisten uimapaikkojen, ostosmahdollisuuksien ja yöelämän lisäksi myös paljon muuta. Saari on täynnä vuoristoja, syviä rotkoja useita kymmeniä vaellusreittejä. Voit odottaa henkeäsalpaavia maisemia, jyrkkiä reittejä ja vanhoja kyliä. Varaa lennot ja hotelli Apollomatkojen kautta ja koe Mallorcan parhaat vaellusreitit. 

Parhaat hotellit vaellusmatkallesi Mallorcalla

Hotellit Mallorcalla

Majoitu Sóllerissa, Valldemossassa tai Palmassa. Tästä löydät suosikkimme: 

- Hotel Eden (Sóller)
- Continental Valldemossa (Valldemossa)
- Nh Ciudad De Mallorca (Palma)

Katso lisää hotelleja Mallorcalla
 


Paras aika lähteä vaellusmatkalle Mallorcalle on marraskuusta toukokuun. Varaa matkat Mallorcalle alta. 

Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu


Mallorcan vaellusreitit

Mallorca on upea saari, josta löytyy monia vaellusreittejä. Mallorcalle pääset helposti, paikalta löytyy upeita hotelleja ja ympäristö on kuin tehty vaeltamiseen. Luonnollisten vuortenhuippujen ja epätavallisen kasvistosa vuoksi vaellusmatkaa Mallorcalla et varmasti unohda koskaan. Mallorcalta löytyy lyhyitä vaellusreittejä ja haasteellisempia reittejä. Parhaat vaellusreitit Mallorcalla ovat Valldemossassa ja Sóllerissa. Kaikkien reittien varsilla pääset ihastelemaan oliivilehtoja ja pieniä kivitaloja. Valitse vain oma suosikkikaupunkisi ja lähde mahtavalle vaellusretkelle. 

Käytännön tietoa 

  • Paras aika lähteä vaellusmatkalle on kevät, syksy tai talvi. Kesäkuukausina lämpötila voi kohota hyvin korkealle. Syksyisin voit nauttia kirpeästä syysilmasta, ja keväällä upeasta kukkaanpuhkeavasta luonnosta. Myös lennot ja hotellit ovat edullisempia näinä vuodenaikoina.
  • Mallorca on suhteellisen pieni saari, ja voit helposti kiertää koko saaren autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Voit majoittua eläväisessä Palman kaupungissa ja yhdistää matkaasi vaellusta ja shoppailua, tai voit majoittua myös pittoreskissa Sóllerin tai Valldemossan kylässä, joiden lähellä on useita vaellusreittejä. 
  • Suurin osa Mallorcan vaellusreiteistä ovat maksuttomia. 


Vaellusreittejä Mallorcalla

Valldemossa vaellusmatkat

Valldemossa, joka sijaitsee Mallorcan luoteisosassa, on täynnä toinen toistaan upeampia postikorttimaisemia. Kylä sijaitsee keskellä Mallorcan tunnettua vuorijonoa nimeltä Sierra de Tramuntana, ja on tunnettu vaaleista, antiikkisista kivitaloistaan, jotka ovat listattuna UNESCO:n maailmanperintölistalla. 

Lue lisää

Vaellusmatkat Sólleriin

Lähellä kaunista laaksoa sijaitsee pieni Sóllerin kylä. 30 kilometrin matkan päässä Palmasta odottaa ihana pieni kylä, ja monia ihania vaellusreittejä. Port de Soller sijaitsee kolmen kilometrin päässä Sóllerista, ja se on erinomainen lähtöpaikka vaellusretkelle.

Lue lisää

Lisää vaellusreittejä

Ympäri Eurooppaa löydät monia kauniita vaellusreittejä. Miltä kuulostaisivat Cinque Terren ihanat pikkukylät, maailmantunnettu rotko Malagassa tai vehreät maisemat Wienissä? Katso kaikki vinkit täältä. 

Lisää vaellusmatkoja