Europe Playa Marina

Hotelli Europe Playa Marina sijaitsee Illetaksessa Palman ulkopuolella, loistavalla paikalla aivan meren äärellä. Hotellialueelta on kauniit näkymät kohti merta. Palman mielenkiintoinen kaupunki on vain lyhyen ajomatkan päässä hotellilta.


Huonetyyppi

Superior -huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 520 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Europe Playa Marinassa on allasalue ja terassi kohti merta. Pieni pyöreä allas ja maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Allasalueelta pääset portaita pitkin merenrantaan.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiaista ja illallista noutopöydästä. Allas-/snackbaari La Taberna tarjoilee päivittäin lounasta ja virkistäviä juomia. Aulabaari sekä loungebaari.

Maksuton wifi. Maksuton pääsy kuntosalille, jossa muutamia laitteita. Hierontaa lisämaksusta. Pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Noin 4 km Palma Paseo Marítimoon ja noin 7 kim Plaza Españaan Palmassa. Illetaksen ranta ja keskusta sijaitsevat noin 600 metrin päässä hotellilta. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.