Huoneet

Juniorsviitti

Moderneja juniorsviittejä avoimella pohjaratkaisulla. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Lisävuodetta käytettäessä saattaa olohuoneessa olla ahdasta. Minikeittiö, jossa kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. 40 tuuman taulu-tv skandinaavisilla kanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti Superior

Moderneja juniorsviittejä avoimella pohjaratkaisulla. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Lisävuodetta käytettäessä saattaa olohuoneessa olla ahdasta. Minikeittiö, jossa kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. 40 tuuman taulu-tv skandinaavisilla kanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Suuri, kalustettu parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Ulkotilan koko ja kalusteiden ulkonäkö vaihtelee huoneittain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmio

Valoisia kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella sekä keittiöllä. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Lisävuodetta käytettäessä saattaa olohuoneessa olla ahdasta. Hyvä keittovarustus, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. 40 tuuman taulu-tv skandinaavisilla kanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Suuri parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 1 lapsi.