Kaksio sivurakennuksessa

Tilavia, hieman kuluneita kaksioita sivurakennuksessa erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Keittolevyt, mikro, jääkaappi, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet lainattavisa vastaanotosta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksioita päärakennuksessa

Tilavia, hieman kuluneita kaksioita päärakennuksessa erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Keittolevyt, mikro, jääkaappi, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet lainattavisa vastaanotosta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Yksiö

Hieman kuluneita yksiöitä sivurakennuksessa, makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Keittolevyt, mikro, jääkaappi, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.