Venecia

Venecia on rantaelämää rakastaville hyvin soveltuva hotelli, sillä se on vain kiven heiton päässä saaren kauneimmasta rannasta. Dollarikadun kauppoihin ja ravintoloihin kävelee myös vain 10 minuutissa.


Huonetyyppi

Yksiöitä sivurakennuksessa 1-2 hengelle. Kaksioita päärakennuksessa 1-4 hengelle. Kaksioita sivurakennuksessa 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lähellä Rantaa ja kauppoja. Uima-allas hyvä ja plussaa lasten allas. Ilmastointi olkkari+makkara tosi hyvä juttu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 160 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava ja yksinkertainen hotelli lähellä hiekkarantaa. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välissä on kanaali. Puutarha. Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Lapsille on oma lastenallas ja leikkipaikka.

Tv-huone. Pesulapalvelu. Vastaanotto avoinna rajoitetuin aukioloajoin.

Noin 300 metriä "Dollarikadulle", jolla on ostospaikkoja ja ravintoloita. Kaksi kilometriä Alcudian satamaan. Bussipysäkki hotellin lähellä.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 150 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat tulee kuljettaa loppumatka itse. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.