JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia on raikas hotelli hyvällä paikalla Alcudiassa, lähellä satamaa, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Hieno Alcudian ranta sijaitsee kävelymatkan päässä. Hotellilla on viihtyisä allaslaue ja aurinkoterassi jacuzzilla. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja voit myös halutessasi korottaa sen puolihoitoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamiainen ja allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 946 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli JS Sol de Alcudialla on allasalue, jossa allas lastenosiolla, jacuzzi ja hierovia suihkuja. Allas-/snackbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allaspyyhkeet panttimaksua vastaan.

Aulabaari ja buffetravintola, jossa järjestetään teemaillallisia. Á la carte-ravintola ja loungebaari "12 to 12", jossa tarjolla cocktaileja.

Hoitoja ja hierontaa ulkotiloissa lisämaksusta. Sauna pyynnöstä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pyöränvuokrausta. Biljardia lisämaksusta. Leikkipaikka. Aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta rannalla.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Hotellit Alcudia/Playa de Muro

Ivory Playa

Hotelli Ivory Playa sijaitsee vain muutaman metrin päässä Alcudian rannalta, täällä on houkutteleva suuren aurinkoterassin reunustama allasalue ja varjoa tuovia puita. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti hauskaa tekemistä ja pieni spa, jossa rentoutua ihanien hoitojen parissa.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada on viihtyisä hotelli, jossa rauhallinen ilmapiiri ja hyvä sijainti lähellä rantaa sekä S’Albuferan luonnonpuistoa. Hotellialueen ytimessä on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas.

INNSIDE by Melia Alcudia

Tervetuloa hotelliin INNSiDE by Melia Alcudia! Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Alcudiassa lähellä hienoa rantaa, baareja ja ravintoloita. Täällä majoitut mukavasti sisustetuissa huoneissa ja hotellilla on suuri allasalue.