Ivory Playa

Hotelli Ivory Playa sijaitsee vain muutaman metrin päässä Alcudian rannalta, täällä on houkutteleva suuren aurinkoterassin reunustama allasalue ja varjoa tuovia puita. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti hauskaa tekemistä ja pieni spa, jossa rentoutua ihanien hoitojen parissa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Mukava kulmahuoneisto mistä myös näköala merelle.illalla kiva seurata parvekkeelta ohjelmaa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 784 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ivory Playa sijaitsee lähellä rantaa lapsiystävällisessä Alcudiassa. Hotellilla on neljä allasta, joista yhdessä on erotettu lastenallas sekä sisäallas hotellin spa -osastolla. Allasalueen vierellä on aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta. Allaspyyhkeitä lainattavissa panttimaksua vastaan. Allasbaari.

Hotellin ravintolassa tarjolla aamiaispöytä, jossa kylmiä ja lämpimiä annoksia. Illallisella mahdollisuus maistella perinteisiä mallorcalaisia ja espanjalaisia erikoisuuksia sekä kansainvälisiä makuja. Viinilistalla on valikoima paikallisia viinejä. Snackbaari, jossa voit nauttia lounasta tai rentoutua raikkaan juoman parissa päivän kuumimpina tunteina.

Pieni kuntosali. Polkupyöränvuokrausta hotellilla. Spa, jossa sisäallas, jacuzzi, sauna ja höyrysauna. Erilaisia hoitoja lisämaksusta. Aktiviteetteja ja ohjelmaa hotellilla. Hotellin ylläpitämä lastenkerho englanninkielisen henkilökunnan johdolla yli 4 -vuotiaille lapsille.

Läpikulkuliikenteen sekä läheisten baarien ja ravintoloiden äänet saatetaan kokea häiritsevänä. Lähin keskusta on 350 metrin päässä sijaitseva Playa de Muro, Alcudian keskustaan matkaa on noin 3,5 kilometriä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä ja puolihoito lisämaksusta.

Hotellit Alcudia/Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia on raikas hotelli hyvällä paikalla Alcudiassa, lähellä satamaa, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Hieno Alcudian ranta sijaitsee kävelymatkan päässä. Hotellilla on viihtyisä allaslaue ja aurinkoterassi jacuzzilla. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja voit myös halutessasi korottaa sen puolihoitoon.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada on viihtyisä hotelli, jossa rauhallinen ilmapiiri ja hyvä sijainti lähellä rantaa sekä S’Albuferan luonnonpuistoa. Hotellialueen ytimessä on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas.

INNSIDE by Melia Alcudia

Tervetuloa hotelliin INNSiDE by Melia Alcudia! Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Alcudiassa lähellä hienoa rantaa, baareja ja ravintoloita. Täällä majoitut mukavasti sisustetuissa huoneissa ja hotellilla on suuri allasalue.