Golf-kenttä Malagassa

Malagan golf-kentät

Malaga on monien golfin ystävien suosikki – rannikon varrella on nimittäin monia golf-kenttiä. Malagaa kutsutaan välillä nimellä Costa del golf, sillä kaupungissa on lähes 70 golf-kenttää. 

Golf-kentät Malagan kaupungissa

Parador de Málaga Golf

Parador de Málaga Golf on yksi koko Andalusian vanhimmista golf-kentistä. Se sijaitsee vain kymmenen minuutin päässä Malagan kaupungista aivan rannikolla. Alueella on kolme 27-reikäistä golf-kenttää. Katso hinnat ja aukioloajat täältä.

El Candado Golf Club

Kahdenkymmenen minuutin automatkan päässä Malagasta sijaitsee kaupungin golf-klubi  El Candado. El Candado oli yksi aurinkorannikon ensimmäisistä golf-kentistä. Klubi sijaitsee laaksossa, ja koska maasto on epätasaista, tarvitset täällä erityisen hyvää tekniikkaa. 

Golfbanor längs solkusten

Golf Torrequebrada

Aivan Benalmádenan kupeessa sijaitsee golf-klubi Torrequebrada, joka on ehdottomasti yksi koko Euroopan parhaista golf-radoista. Täältä löydät 18-reikäisen golf-radan upeissa maisemissa meren äärellä. 

Santana Golf 

Santana Golf sijaitsee Mijasin kylässä, noin tunnin päässä Malagan kaupungista. 18-reikäisellä golf-kentällä pääset nauttimaan myös fantastisen kauniista ympäristöstä. Hinnat ja aukioloajat löytyvät Santana Golfin kotisivuilta. 

Los Naranjos Golf Club

Marbellassa sijaitsevan Los Naranjos Golf Club:in aluetta kutsutaan usein myös nimellä ''Golf Valley'', ja täällä pääset pelaamaan 18-reikäiselle radalle. Koska suurin osa radasta sijaitsee laaksossa, olet myös turvassa kovalta tuulelta.

Huomioitavaa, kun lähdet Malagan golf-kentille

Espanjan golf-radoilla on pukukoodi, joka lähinnä koskee sitä ettet voi tulla pelaamaan pelkässä t-paidassa. On myös yleistä, että kenttien laitamilla on golf-pallojen myyjiä – älä osta niitä, sillä se on laitonta. 

Golf-kenttä Malagassa