Aktiiviloma Kanariansaarilla
Viisi ihmistä treenivaatteissa

Aktiiviloma Kanariansaarilla

Kanariansaarilla on laaja valikoima sporttimahdollisuuksia niille, jotka haluavat aktiiviloman. Jos toivot lomaltasi muutakin kuin auringonottoa ja meressä pulikointia, tutustu eri urheiluhotelleihin ja aktiviteetteihin.

Treeniä Playitas Resortissa

Playitas Resort on aktiivilomailijan unelmapaikka. Täällä treenaavat tosissaan harjoittelevat urheilijat, liikunnanharrastajat ja perheet, jotka haluavat tehdä jotain yhdessä.

Lue lisää Playitas Resortista

Valitse aktiiviloma

Tutustu treenikalenteriimme ja löydä juuri sinulle sopiva liikuntamuoto. Matkusta yksin tai ota treenikaveri mukaan! Järjestämme aktiivilomia Kanariansaarille ympäri vuoden. 

Tutustu treenikalenteriin

Opi surffaamaan lomalla

Opi surffauksen alkeet Kanariansaarilla. Ota myös perheesi tai ystäväsi mukaasi. La Pared -hotellissa toimii Wellenkind Surf School, joka tarjoaa päivittäin surffikursseja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin surffareille. 

Lue lisää ja varaa surffikurssi

Pelaa golfia Kanariansaarilla

Hotellit Salobre Hotel & Resort Gran Canarialla tai Green Garden Resort Teneriffalla ovat golflomailijoiden suosiossa. Molemmat sijaitsevat golfkenttien vieressä. Jos majoitut Playitas Resortissa, varaa etukäteen edulliset golfpaketit. 

Pelaa golfia Playitas Resortissa

Lähde retkelle

Lähde retkelle ja näe Kanariansaarten kohteiden helmet. Tee vaellusmatka Gran Canarialla, jeeppisafari La Gomeralla, mönkijäretki aavikkomaisemissa Fuerteventuralla tai valloita Teide-tulivuori Teneriffalla.

Retket Kanariansaarilla

Urheiluhotellit

Hotellit, joissa on hyvät treenimahdollisuudet.

apollo sports
La Pared – powered by Playitas
Kivenheiton päässä saaren parhaalta surffirannalta

La Pared – powered by Playitas

apollo mondo selected
Green Garden Resort
Varaa huoneisto omalla altaalla

Green Garden Resort