Paella

Teneriffan parhaat ravintolat

Vihdoinkin voit unohtaa ruoanlaiton ja nauttia silti ihanista ruokaelämyksistä – hyvä ruoka kruunaa loman! Lue parhaat ravintolavinkkimme, ja löydä omat suosikkisi pizzasta kanarialaisiin perinneruokiin. 

El Ancla

Jos tahdot syödä hyvin lomasi aikana, on ravintola Callao Salvaje hotelli Atlantic Holiday Centerissä hyvä valinta. Täällä tarjotaan ihania kala-annoksia ja herkullisia jälkiruokia. Tel: +34-922 740 468.

Las Tapas

Nauti hyvistä tapaksista mukavassa miljöössä. Mukava henkilökunta takaa että saat unohtumattoman makuelämyksen! Ravintola sijaitsee pienellä kujalla Playa de las Americaksessa postitoimiston ja kirkon läheisyydessä.

La Brasa

Suosittu pihviravintola, jonne paikalliset menevät kun he haluavat syödä hyvin. Täältä löydät jännittäviä tapaksia, hyvää viiniä, lammasta ja vasikkaa hyvien kastikkeiden kera. Tanskalainen Thomas Rode hyvin tunnetusta michelintähden ravintola Kong Hansista suosittelee tätä ravintolaa. Puh: +34-922 720 622.  

Regulo Restaurante

Pienellä sivukadulla Puerto de la Cruzissa sijaitsee vanha, tyypillinen kanarialainen talo, jossa on yksi hienoimmista ja aidoimmista kanarialaisista ravintoloista. Koska ravintola sijaitsee vanhassa yksityisessä talossa, tunnelma on todella kodikas. Jännitävän menun ja monipuolisen viinikellarin vuoksi ravintolaan tullaan yleensä erikoistapauksissa – perheiden tai rakkaasi kanssa. Osoite: Perez Zamora 16 i Puerto de la Cruz. Puh: +34-922 384 506.

Mesón Castellano

Jos tahdot syödä aidossa espanjalaisessa ravintolassa, jossa ruoka ja ilmapiiri ovat huippuluokkaa, suuntaa kohti Mesón Castellanoa Playa de las Americaksessa. Hyviä tapaksia ja ihania makuelämyksiä! Puh: +34 922 79 63 05. Sijaitsee Dr. Villar E Ibarran läheisyydessä.

El Jable

El Jablestä löydät perinteistä kanarialaista ruokaa, ja huippukokki Thomas Rode suosittelee tätä ravintolaa. Ravintola sijaitsee Bentejui 9:ssä pienessä Granadilla de Abonan kaupungissa, melko lähellä Reina Sofian lentokenttää. Puh: +34 922 394 905.

Watermelon

Ihana ravintola, joka sijaitsee San Telmossa, Playa de las Vistasin lähellä. Istu terassilla ja nauti lasillinen valkoviiniä tai sangriaa, samalla kun voit katsella upeita maisemia ja Los Cristianoksen satamaa. Täällä tarjotaan myös kansainvälisiä annoksia ja carpacciota. Osoite: La Habana 8C, San Telmo. Puh: +34-922 796 788.

El Pantalán

Pienessä Las Galletaksen kalastajakylässä sijaitsee ihana ravintola, josta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ruokalajeja. Hyvät keitot ja kala ovat loistavia vaihtoehtoja. Ravintola sijaitsee veden ääressä, ja täältä löydät puisen terassin ja modernin sisustuksen. 

Paellaa ja grillattua kalaa

La Rosa di Bari

Jos olet Puerto de la Cruzissa, ja haluat syödä hyvässä italialaisessa ravintolassa kanarialaisella kosketuksella, suuntaa kohti ravintola La Rosa Di Baria. Ravintola on suosittu myös paikallisten keskuudessa. Annokset on valmistettu laadukkaista ja tuoreista ainesosista – kokeile myös talon omaa pastaa! Osoite: Calle Lomo 23, Puerto de la Cruz.

Ravintola Teneriffalla

Chill Out

Rento ravintola Chill Out sijaitsee Playa de las Vistasin kulmassa, Los Cristianoksen kaupungin sisäänkäynnin vieressä. Täällä voit nauttia tapaksista, lihasta, pizzasta, pastasta ja herkullisista järkiruoista. Voit myös seurata kokkaamista avoimesta keittiöstä – tämä on täydellinen ravintola juhliin tai perheille.  Osoite: Paseo Las Vistas 4, Los Cristianos. Puh: +34-922 79 27 76.

Monkey -ravintolat

Ravintolaketju Monkey Playa de las Americaksessa koostuu Monkey Bar & Grill:istä, Monkey Bravo! Italiasta, Monkey Beach Clubista ja The Oriental Monkeystä, ja kaikki niistä ovat kokeilemisen arvoisia! Täältä löydät kansainvälisen keittiön, mukavat sohvat ja hyviä drinkkejä nautittavaksi ennen tai jälkeen ruoan. Monkey Beach Club sijaitsee rannan lähellä Playa de Troyassa, ja Monkey-ravintola sijaitsee ostoskeskus Oasiksessa lähellä hotelli Compostela Beachiä. 

Hacienda

Playa del Duquen alussa Costa Adejesta löydät mukavan ravintolan ja loungen. Täällä voit rentoutua ja nauttia herkuista kuten café helado (kahvia ja jäätelöpalloja), ja istua mukavilla korishovilla ja nauti näkymistä Atlantin valtamerelle.

Lue lisää matkavinkkejä Teneriffalle