Kahden huoneen sviitti

Tilavia, modernisti sisustettuja kahden huoneen sviittejä, joissa yksi makuuhuone ja kylpyhuone yläkerrassa ja yksi makuuhuone ja kylpyhuone alakerrassa. Molemmissa makuuhuoneissa suuri parivuode. Olohuoneosa istuinryhmällä sekä pöytä ja tuolit. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja Nespressokeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut. Kaksi kylpyhuonetta, amme/suihku ja wc. Tilava ulkotila suoralla pääsyllä jaetulle altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonetyypin virallinen nimi hotellilla on River Villa 2 Bedroom.

Huonekoko: Noin 180 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Minisviitti jaetulla altaalla

Tilavia, modernisti sisustettuja minisviittejä erillisellä makuuhuoneella, jossa suuri parivuode. Olohuoneosa istuinryhmällä sekä pöytä ja tuolit. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja Nespressokeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakki ja tossut. Amme/suihku ja wc. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonetyypin virallinen nimi hotellilla on River Villa 1 Bedroom.

Huonekoko: Noin 120 neliötä, sisältäen ulkotilan allaspääsyllä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Sviitti jaetulla altaalla

Moderneja ja mukavia sviittejä, joissa suuri parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Viinikaappi/minibaari. Nespressokeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakki ja tossut. Amme/suihku ja wc. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonetyypin virallinen nimi hotellilla on Lagoon Villa 1 Bedroom.

Huonekoko: Noin 120 neliötä, sisältäen ulkotilan allaspääsyllä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.