Kahden huoneen villa, oma allas

Kahden huoneen villoja omalla altaalla. Ulkotilassa on suuri aurinkovuode kahdelle. Makuuhuoneessa iso parivuode. Olohuoneessa sohva ja pöytä. Minibaari. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Hotelli kutsuu yhden huoneen villoja nimellä Pool Villas One Bedroom.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kolmen huoneen villa

Kolmen huoneen villoja ulkotilalla, josta on suora kulku jaetulle altaalle. Ulkotilassa on suuri aurinkovuode kahdelle. Kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa iso parivuode. Olohuoneosassa istuinryhmä, pöytä ja tuolit. Minibaari. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa kylpyamme suihkulla ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Hotelli kutsuu yhden huoneen villoja nimellä River Villas Two Bedroom.

Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Yhden huoneen villa

Yhden huoneen villoja ulkotilalla, josta on suora kulku jaetulle altaalle. Ulkotilassa on suuri aurinkovuode kahdelle. Makuuhuoneessa iso parivuode. Olohuoneosassa istuinryhmä, pöytä ja tuolit. Minibaari. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Hotelli kutsuu yhden huoneen villoja nimellä River Villas One Bedroom.

Huonekoko: noin 120 neliömetriä, sisältäen ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.