Lti Gala

  • Lähellä hiekkarantaa
  • Suuri spa
  • All Inclusive lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Koko perheelle sopiva hotelli Lti Gala sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americasissa. Suurella allasalueella on erillinen lastenallas. Kun haluat pulahtaa mereen, on hiekkarannalle vain muutaman minuutin kävelymatka. Viihtyisässä spassa voit hemmotella itseäsi ihanilla hoidoilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2908 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Lti Gala sijaitsee lähellä Playa se las Americasin keskustaa jossa on hyvät ostosmahdollisuudet sekä paljon ravintoloita ja baareja. Hotellilla on suuri ja viihtyisä allasalue, josta osa on lämmitetty +20 asteisiksi. Vesi saattaa olla viileämpää aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja –varjot. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari. Buffetravintola The Kalaharissa on erilaisia teemailtoja. Snackbaarista on saatavilla pientä syötävää, jäätelöä ja virkistäviä juomia.

Spa-osasto, jonka ikäraja on 16-vuotta. Sauna, hierontoja ja hoitoja lisämaksusta. Maksutonta vesijumppaa, aerobicia ja pöytätennistä. Hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille. Pelihuone. Maksutonta dartsia sekä suffleboardia ja bocciaa. Biljardia lisämaksusta. Aktiviteetteja päivisin ja iltaisin.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Kampaamo. Kaupunkiliikennettä. Hiekkarannalle kävelee noin viisi minuuttia.

Ateriat

Aamiaispöytä. All Inclusive, puolihoito sisältäen juomat tai puolihoito lisämaksusta. Lisämaksullisiin ateriapaketteihin sisältyy joulun ja uuden vuoden juhlaillallinen.

Puolihoito sisältäen juomat sisältää:

  • Iltapäiväkahvin (kuppi kahvia tai teetä sekä pala kakkua per henkilö), klo 16.00-16.30.
  • 1/2 pulloa vettä, 1/4 pulloa talon viiniä, olut tai limonadi illallisella.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiainen klo 7.30-10.30.
  • Lounas klo 13.00-15.30.
  • Snacksejä, kuten pizzaa, hampurilaisia ja voileipiä sekä jäätelöä klo 10.30-13.00, klo 15.30-18.30 ja klo 21.30-23.30.
  • Illallinen klo 18.30-21.30.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia klo 10.30-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.