Kaksio

Kaksio valoisalla sisustuksella, jotka sijaitsevat bungaloweissa. Erillinen makuuhuone kahdella erillisellä sängyllä ja olohuone vuodesohvalla sekä tv satelliittikanavilla. Minikeitti, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Maksuton wifi (nopeus voi vaihdella). Tallelokero lisämaksusta. Kylpyhuone suihkulla. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko. Huoneessa on tasoeroja.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio

Kolmioita valoisalla sisustuksella, jotka sijaitsevat bungaloweissa. Kaksi makuuhuonetta kahdella erillisellä sängyllä molemmissa huoneissa. Olohuone, jossa vuodesohva ja tv satelliittikanavilla. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Maksuton wifi (nopeus voi vaihdella). Tallelokero lisämaksusta. Kylpyhuone suihkulla. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huomioithan, että huoneistoissa on tasoeroja ja portaita.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä valoisalla sisustuksella, jotka sijaitsevat päärakennuksessa. Kaksi erillistä sänkyä, kattotuuletin ja tv satelliittikanavilla. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Maksuton wifi (nopeus voi vaihdella). Tallelokero lisämaksusta. Kylpyhuone suihkulla. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.