Huoneet

Kaksio

Kaksio valoisalla sisustuksella. Huoneet sijaitsevat bungaloweissa. makuuhuone kahdella erillisellä sängyllä ja olohuone vuodesohvalla sekä tv satelliittikanavilla. Minikeitti, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyhuone suihkulla. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko. Huoneessa on tasoeroja.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio

Kolmio valoisalla sisustuksella. Huoneet sijaitsevat bungaloweissa. Kaksi makuuhuonetta kahdella erillisellä sängyllä molemmissa huoneissa. Olohuone, jossa vuodesohva ja tv satelliittikanavilla. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyhuone suihkulla. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko. Huoneessa on tasoeroja.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä valoisalla sisustuksella. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Kaksi erillistä sänkyä, kattotuuletin ja tv satelliittikanavilla. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyhuone suihkulla. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.