Los Cardones Boutique Village

  • Valoisia ja moderneja huoneistoja
  • Lähellä rantaa ja keskustaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Los Cardones Boutique Village on erinomainen vaihtoehto kun etsit hotellia läheltä ravintoloita ja Playa de las Americasin ostosmahdollisuuksia. Aloita aamu kävelemällä pitkin rantapromenadia ja nauti aurinkoisista hetkistä allasalueella. Valoisat huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja täällä voit laittaa myös itse pientä purtavaa.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle. Kaksio 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kolmio 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kylpyhuoneessa hyvin laskutilaa ja keittiö oli hyvin varusteltu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 318 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Los Cardones Boutique Villagella on ihana allasalue makean veden altaalla ja osiolla lapsille. Maksuttomia sekä lisämaksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja. Balilaiset aurinkovuoteet lisämaksusta. Allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia sekä aamiaisbuffet, jonka voi ostaa vain paikan päältä. Playa de las Americasin ranta sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Vastaanotto on avoinna klo 7.00-23.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Supermarket noin 200 metrin päässä. Hotellialueella on portaita ja tasoeroja. Playa de las Americaksen rannalle on noin viiden minuutin kävelymatka. Lentokenttäbussi pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.