Juniorsviitti deluxe

Juniorsviitti deluxeja, joissa parveke rajoitetulla merinäköalalla. Juniorsviitit koostuvat yhdistetystä makuuhuoneesta ja olohuoneesta avoimella pohjaratkaisulla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysrauta ja -lauta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Avoin pohjaratkaisu olohuoneesta kahdelle käsienpesualtaalle ja kylpyammeeseen. Erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita parvekkeella, osasta allasnäkymä. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhesviitti

Perhesviittejä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalla. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella, osasta allasnäkymä. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysrauta ja -lauta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.