Juniorsviitti

Kauniita ja elegantteja juniorsviittejä, joista osa koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta, osassa suuri huone parivuoteella ja istuinalueella. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Hiustenkuivain, aamutossut ja aamutakki. Tilava kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Tilavia ja valoisia kahden hengen huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Walk-in vaatehuone osassa huoneita. Hiustenkuivain, aamutossut ja aamutakki. Jaettu ulkotila, osassa näköala puutarhaan tai altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Superiorhuone

Tilavia ja elegantteja superiorhuoneita parivuoteella. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, tossut ja kylpytakki. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Superiorsviitti

Kauniita ja elegantteja superiorsviittejä, joissa makuuhuone ja erillinen lounge. Osassa superiorsviittejä sijaitsee makuuhuone toisessa kerroksessa. Lisävuodepaikka on mahdollinen erillisestä lisävuoteesta lounge -osassa.Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla sekä minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Huonepalvelu ja sanomalehdet päivittäin. Hiustenkuivain, aamutossut ja aamutakki. Tilava jacuzzi tai kylpyamme hydrohieronnalla, suihku ja wc. Kaksi parveketta merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Superiorsviiteissä majoittuvat voivat nauttia aamiaisen à la carte -ravintola La Cúpulassa.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Sviitti

Kauniita ja elegantteja sviittejä, jotka koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta vuodesohvalla. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Huonepalvelu vuorokauden ympäri ja sanomalehdet päivittäin. Hiustenkuivain, tossut ja kylpytakki. Tilava kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yhden hengen huone

Kauniita ja valoisia yhden hengen huoneita. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, aamutossut ja aamutakki. Kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.