Kokemuksia Jardines De Nivaria -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 7 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Huoneen sijainti.
-
Hinta/laatu eivät kohdanneet.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


7 10:stä

+
Yleiset tilat, huone
-
Palvelualttius ei vastaa odotuksiamme 5 tähden hotellille.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Jardines De Nivaria -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

3277 arvostelua
Erinomainen
 
2537
Erittäin hyvä
 
489
Hyvä
 
151
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
55

Viimeisimmät 5 arviota

16.10.2019

Kirjoittanut Sari H

Hotelli loistavalla sijainnilla. Helppo liikkua, myös liikuntaesteisille. Sää oli loistava lokakuussa.

Hyvä palvelu. Runsas aamiainen. Uima-allas mukava lämpimällä merivedellä. Ystävällinen henkilökunta. Hotelli sopii aikuisille. Hotellilta helppo liikkua muualle. Alueen ja hotellin siisteys erinomainen.

 
17.3.2019

Kirjoittanut JaakkoW4 Helsinki, Suomi

Toista kertaa Jardines de Nivaria- hotellisa

Valitsimme tämän hotellin uudestaan edellisen kokemuksemme perusteella emmekä pettyneet tälläkään kertaa. Lämmitetty pooli oli kuin taivas ja sviittimme terassilta avautuva näköala sykkivään kaupunkiin oli henkeä salpaava. Sijainti ei voisi olla parempi. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja palvelu toimi erinomaisesti. Aamiainen oli erinomainen. Vaikka hotelli on rakennettu jyrkkään rinteeseen, se sopii hyvin myös liikuntarajoitteisille koska hissit ja luiskat ovat harkiten sijoitettuja. Uima-allas alue on erinomainen viihtyisine ja hyvin hoidettuine istutuksineen ja aurinkotuoleja riittää jokaiselle. Jonkun verran harmia aiheutti ovikorttien ajoittainen toimimattomuus, mutta henkilökunta vakuutti työstövänsä asiaa. Samaan ongelmaan olen kyllä törmännyt lähes kaikissa hotelleissa, joissa on sähköiset ovikortit.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Winn2013 Yorkshire

Suosittelen todenteolla, erinomainen loma

Vietin 9 yötä maaliskuun alussa tässä mahtavassa hotellissa. Ruoka on loistavaa, henkilökunta avuliasta, ja kaikki hoitui vaivatta. Pysäyttävät altaat ja pihat, loistava sijainti, josta on helppo pääsy meren ääreen. Luksukselliset huoneet, sekä todella rauhalliset ja meluttomat yöt. Aion palata.

 
22.1.2022

Kirjoittanut 147louisey Reading, Yhdistynyt kuningaskunta

Relaxing break in a beautiful location

We were thrilled with the location of the hotel and the beautiful sea view from our balcony. Playa Paraiso is very quiet but if you want there is a complimentary shuttle service into the next resort where it's more lively and has a large beach. The hotel was very clean, lots of hand sanitizers around and all staff were polite and friendly. The food was great. Sadly due to Covid restrictions not all restaurants or the spa were open, entertainment was limited and the use of the jacuzzi was severely restricted.But the grounds and the pools are beautiful. Overall very happy with our holiday.

 
21.1.2022

Kirjoittanut Malcolm P Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta

Peaceful high quality hotel in the heart of Adeje

Excellent hotel with spacious and comfortable rooms, a lovely warm heated salt water pool and an equally invigorating cold water pool. Service and friendliness from all of the staff was exceptional in all areas. We will return to this hotel without hesitation.