Kokemuksia Los Alisios -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 191 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


3 10:stä

+
Ei mitään hyvää sanottavaa
-
Huoneiston parvekkeelle ei paistanut aurinko olleenkaan. jääkaappi oli ihan tiensä päässä tv kanavat toimivat "hitaasti" jos toimivat Erittäin meluisa hotelli uima-allas oli kylmä ja likainen aamupalalla ei ollut yhtään "vaihtuvuutta" parkkialue oli huono ja ahdas

Vahvistettu asiakas: 2020-03-01


9 10:stä

+
Huoneen sänky ja varustus ylipäätään
-
Kauppa auki koko päivän, kun baarikin on

Vahvistettu asiakas: 2020-02-16


8 10:stä

+
Isot ja tilavat huoneet, hyvä sänky ja iso parveke. Mielestäni huone oli siisti. En tosin käynyt hotellissa juurikaan muuta kuin nukkumassa, en myöskään ruokaillut hotellin ravintolassa.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-16


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-01


9 10:stä

+
Avara, valoisa, turvallisuus huomioitu, ystävällinen avulias henkilökunta. Hyvä kohde kävelyn ystäville.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-24


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-17


8 10:stä

+
Tilava huoneisto.
-
Torakoita kylppärissä, onneksi vain öisin. Oli yllätys, että hotellissa oli niin paljon rappusia. Täytyy myöntää, etten lukenut kunnolla hotellikuvausta etukäteen, koska olen ollut ennenkin hotellissa, mutta silloin talossa A ja siinä pääsi kulkemaan ilman rappusia. Polvivaivoista kärsivänä oli ikävä yllätys, että huoneistostamme piti kulkea kaksi kerrosta rappuja altaalle/aamiaiselle mennessä. Ystävämme olivat talossa C ja heidänkään huoneistoonsa ei päässyt ilman rappusia. En tiedä oliko kuvauksessa maininta runsaista rappusista, mutta jos ei ole, niin olisi syytä lisätä. Aamiaisranneke oli ikävä, rannekkeesta huolimatta piti kertoa mistä huoneesta on, tuplatsekkaus. Ranneke todella epämukava ja ruma. Miksi ihmeessä uima-altaan käyttö rajataan 10-18. Olisi todella ihanaa käydä aamu-uinnilla kuten ennen vanhaa, mutta nykyisin missään altaassa ei saa käydä aamuisin.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Los Alisios -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

862 arvostelua
Erinomainen
 
158
Erittäin hyvä
 
350
Hyvä
 
199
Ei kovin hyvä
 
93
Huono
 
62

Viimeisimmät 5 arviota

29.2.2020

Kirjoittanut TuristiJkl

Perushyvä hotelli

Käytiin perheen kanssa (5v ja 9v lapset) olemassa viikon tässä hotellissa. Hotelli oli rauhallinen vaikka lapsiperheitä oli muutama meidän lisäksi. Suurin osa oli vanhuksia briteistä ja ruotsista. Otettiin lisäpalveluksi aamupala ja se oli kattava ja hyvä, mutta aina sama. Joka aamu saatiin hyvin vatsat täyteen. Muita hotellin ruoka ja juomapalveluita ei käytetty, vaan tehtiin lounaat itse ja illalla käytiin ulkona syömässä. Lähimpään kunnon markettiin on n. 6min kävelymatka ja sieltä löytyy ihan kaikki tarvittava. Marketin vieressä on myös muutama ruokaravintola ja kebab paikka. Lähempää löytyy myös pieni minimarket mistä saa ostettua jäätelöt ja pikkusuolaiset ja juomia. Kaupunginosa los cristianos on kävelymatkan päässä mistä löytää paljon palveluita, liikkeitä, ravintoloita ja merenrannan. Sinne jaksaa 5 vuotiaskin hyvin kävellä. Tosin mentiin myös pari kertaa taksilla ja se maksaa n. 4-5euroa. Taksin saa tilattua respasta ilmaiseksi. Hotellissa tosiaan on paljon rappusia, mutta se kävi meille hyvinkin päivittäisestä porrasjumpasta, joten ei haitannut. Heikkojalkaisille ei välttämättä paras vaihtoehto. Hotellihuone oli valtavan iso 80neliötä ja siisti. Asunnossa oli myös 3 vessaa. Siivous oli päivittäin iltapäivisin ja se olisi saanut olla laadukkaampaa. Pyyhkeitä ei aina vaihdettu ja lattia luututtiin vähän n sinnepäin Hotellin henkilökunnasta ei oikein sanottava, paitsi allasbaarin täti oli melko tyly. Siksi ei palvelua sen enempää köytettykkään. Allas alue oli siisti ja rauhallinen, mutta uima-allasta ei oltu lämmitetty. Lapset tarkeni uimaan kuitenkin Perushyvä hotelli, mihin voisi tulla jatkossakin

 
11.12.2019

Kirjoittanut PHM313 Turku, Suomi

Rauhallinen, mutta jäätiin tappiolle

Kauempana rannasta, tyhjän tontin vieressä jossa oli ainakin ollut kivimurskaamo. Kulahtanut, mutta huoneet uusittu. Vähän väkeä. Huoneesta hävisi kolikoita heti eka päivänä. Alle kympin, mutta loppumatkaksi piti tunkea kaikki vähänkin arvokas safetyyn, jottei tule enempää tappiota.

 
13.2.2019

Kirjoittanut KariP447

Lunta pakoon

Aikaa nähnyt hotelli .Henkilökunta loistavaa ystävällistä palvelua . Huoneet tilavat ja siistit . Siivous toimi loistavasti.Aamiaisbufee oli mielestäni hyvä kaikkea riittävästi .Kokonaisuutena sain rahalle vastinetta .

 
2.5.2018

Kirjoittanut Finnventurer Sipoo, Suomi

Isot puhtaat huoneistot - surkea ruoka

Huoneisto oli suuri ja tilava jopa meidän kuuden hengen perheellemme. Vaatimaton mutta käytännöllinen. Täysihoitoa ei missään nimessä kannata ottaa, koska valikoima ja laatu oli heikko. Mautonta itseään toistavaa ja valinnanvaraa ei juuri ollut. Hinnoittelu muutoinkin omituista. Ilmastoinnista vastasi propelli katossa, eli oikeaa ilmastointia ei ollut. Uima-allasta ei lämmitetty tai lämmitys oli pois päältä. Iltashow oli suorastaan tragikoominen, joskin sääliksi kävi esiintyjiäkin... kahtena iltana meidän perheemme oli ainut yleisö. Voin suositella tukikohdaksi autonvuokraajille jotka vain yöpyvät ja tarvitsevat suuren huoneiston - jos haluatte viettää aikaa hotelilla valitkaa joku muu.

 
12.12.2017

Kirjoittanut 582arin Kouvola, Suomi

Rauhallinen hotelli

Oltiin perheen kanssa viikko(8 ja 11v).Todella rauhallinen paikka,isot hyvät huoneet.Parveke isohko mutta pelkät muovituolit ja pieni pöytä.Huone kannattaa ottaa C rakennuksesta jonne osuu paras aurinko.Hyvä siivouspalvelu,astiatkin tiskattiin.Ruoka ei ihmeellistä,huonoin buffet jossa olemme kanarialla olleet.Hotellissa hiukan outo palveluiden hinnoittelu,esim.pyyhkeet maksaa euron/päivä mutta toisaalta tennis on ilmainen.Altaan vesi oli joinain päivinä todella kylmää.