Kokemuksia HG Tenerife Sur -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 85 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-27


9 10:stä

+
Remontointu huoneisto,erittäin hyvät sängyt,ja pussilakanat,ei nukkaisia vilttejä ja kuluneita lakanoita.Hyvä allasosasto.
-
Pois käytöstä ravintolan päällä olevat huoneet,joissa kestämätön meteli,nukkaset viltit ja kuluneet päällys- lakanat ja likaiset kaasuhellat,Siis kaikkiin huoneisiin ne kevyet täkit ja pussilakanat ja sähköhellat.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-23


8 10:stä

+
Henkilökunta, siivouksen taso.
-
Musiikkia kannattaisi soittaa hiemanhiljemmalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-16


8 10:stä

+
Keittiö, hyvä sijainti
-
Los Cristianos, HG Tenerife sur: hotellin ravintolassa joka ilta livemusiikkia, joka kuului häiritsevän kovaa huoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
Uima-allasalue ja sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


10 10:stä

+
Sain iltapäivä aurinkoisen parvekkeen, mikä oli ihan paras asia. Siisti ja kiva hotelli, hyvällä paikalla. Aivan ihana henkilökunta. Menisin toistekin.
-
Aamiaiselle pitäisi saada parannusta, kahvijonot pitkät, samaa joka päivä, samat silmäkananmunat ei vaihdellut edes munakokkeliksi tms. Vähän oli kasviksia ( tuoreita), kurkku, tomaatti salaatti. Vaihtelua samaan aamiaiseen olisi toivonut. Kävimme puolet ajasta muualla aamiaisella. Bilispöytä oli vino :). Aamulla piti olla aikaisin varaamassa aurinkopetiä, olisi kiva ettei varattais pyyhkeillä etukäteen. Teillä on netissä vanha kuva hotellin altaasta, siinä ei ole mitään baaria keskellä, kannattaisiko päivittää?

Vahvistettu asiakas: 2021-10-24


8 10:stä

+
Sijainti, siisteys, hieno
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita HG Tenerife Sur -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

1408 arvostelua
Erinomainen
 
311
Erittäin hyvä
 
525
Hyvä
 
345
Ei kovin hyvä
 
139
Huono
 
88

Viimeisimmät 5 arviota

23.1.2020

Kirjoittanut 122riittak Helsinki, Suomi

Talviloma

Hotelli hyvällä paikalla lähellä bussiasemaa, josta pääsi lähtemään vähän jokapaikkaan teneriffan saarella. Rantaan ja keskustaan oli myös lyhyt kävellä. Hotelli itsestään oli ihan mukiinmenevä. Allaslueen laatat olivat todella liukkaat kun olivat märät. Eräskin nainen tullessaan uimasta liukastui ja kaatui niin että pää kolahti laattoihin. Onneksi ei sattunut mitään vakavaa. Moni muukin melkein kaatui. Henkilökunta tosi mukavaa varsinkin respassa ja ravintolassa. Siisti huone joskin huonekalut kuluneita ja vanhoja. Todella vähän kaappitilaa neljälle hengelle. Aamupala joka päivä täysin samanlainen kahden viikon aikana. Mikään ei muuttunut.

 
10.12.2017

Kirjoittanut Carmela G Helsinki, Suomi

Hyvä uima-allasalue, hotelli lähellä kaikkea, hyvä sijainti

Huoneen sijainnilla huoneistohotellilla on suuri merkitys; saimme ensin maapihahuoneiston, joka oli pimeimmällä mahdollisella paikalla. Huone sinällään( makuuhuone , olohuone ja keittiösyvennys) ihan ok. Saimme vaihdettua loistavaan paikkaan. Keittiövarustus on minimaalinen, mutta mahdollistaa ruoan valmistuksen, jos niin haluat.Isoja marketteja, kivoja ravintoloita, kauppoja ja merikin ihan pienen kävelyn "takana" Huone siivottiin päivittäin. Olimme kyllä oikein tyytyväisiä, lapsiperheillekin tätä voi rauhallisuuden vuoksi suositella. Respan henkilökunnan ystävällisyydessä suuria eroja.

 
23.12.2014

Kirjoittanut pasikalevi Espoo, Suomi

Edullinen perhehotelli

Edullinen perhehotelli. Hotelli hieman kulunut ja muutenkin keskitasoa. Vaikea kulkuinen luhtikäytävä ja porrasratkaisu, jossa ei hissiä. Edullinen hinta houkuttaa jos vietät päiväsi muualla. Käy lyhyt aikaiseenkin majoittumiseen.

 
8.4.2014

Kirjoittanut VMcCl Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

Menisin uudelleen

Simppeli, vähän ajastaan jälkeenjäänyt mutta siisti majoitus. Erinomainen hintalaatu. Jokunen oivallinen ravintola heti toisella puolen tietä. Menin kerran altaalle aamulla vartin yli 9 vain huomatakseni, että kaikki aurinkotuolit oli varattu ja paikalla ei ristin sielua. Kului 25 minuuttia, eikä vieläkään ketään. Vastaanotosta ohjeistettiin siirtämään pyyhkeet syrjään tuolilta. Tunnin päästä tuohtunut, mahdollisesti tanskalainen rouva uhkaili soittavansa poliisit, koska olin vienyt hänen aurinkotuolinsa. Olin sen verran päivettynyt, että hän luuli minua espanjalaiseksi kun vain kohautin olkiani. Odottelin yhteen asti, mutta poliisi ei koskaan saapunut. Hulvatonta settiä...pelasti viikkoni! Vastaanottohenkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Huippu viikko. Ota tai jätä, itse menisimme takaisin vaikka tältä istumalta.

 
29.11.2022

Kirjoittanut garywP4094SS

HG Tenerife Sur

Not one to write a review, felt this needed it. Good location, lovely pool, friendly reception staff who couldn’t be more helpful. Lovely walks etc etc. Room was very basic and outdated. Cleaning staff so rude and obnoxious, our towels didn’t get changed and wouldn’t have got changed all week if my parter didn’t go to reception and ask for fresh towels. On the second day a cleaning lady knocked at the door, handed us a piece of paper asking for our apartment to be tidier or else they couldn’t clean ?! The apartment was tidy, apart from our usual toiletries and food all stacked away, neatly!! Bedding was never changed all week, for a week stay I’d have at least expected once fresh change of sheets. Gas cooker I felt was unsafe as you had to turn the gas on and then light it with a match, never had this before. Both our kitchen and bathroom window glass was broken and couldn’t shut it. Locks on both balcony doors were faulty and wouldn’t really lock in.