MYND Adeje

  • Laatua, innovaatioita ja kestävää kehitystä
  • Coworking Space
  • Pyöräilykeskus ja hyvinvarusteltu kuntosali

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa raikkaaseen hotelli MYND Adejeen Callao Salvajessa Teneriffalla. Hotellilla yhdistyy moderni ja raikas miljöö aikuiseen mukaan, mutta hotelli toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset! Lisämaksulliseen puolihoitoon kuuluu aamiaisen lisäksi 25 eur henkilökohtainen päivittäin kuponki, jonka voi hyödyntää lounaalla, illallisella tai kattoterassilla sijaitsevassa baarissa auringonlaskua ihaillen. Hotelli sopii etenkin kuntoilun ja pyöräilyn ystäville!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Sviittejä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli oli todella siisti ja henkilökunta todella ystävällisiä ja avuliaita. Aamupala todella mo...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 463 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

MYND Adeje on uusi hotelli vain muutaman sadan metrin päässä Callao Salvajen rannalta Teneriffalla. Hotellilla on kaksi allasta, suurempi allas maantasossa ja pienempi allas kattoterassilla. Molemmilla altailla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä. Molempien altaiden yhteydessä on baari. Kattoterassin baarista on kaunis näkymä.

Hotellilla on kaksi ravintolaa, jotka tarjoilevat annoksia á la carte-listalta. Menu avautuu kosketusnäyttöön tai omaan puhelimeen. MYND Adejen ruokakonsepti perustuu laadun, innovaatioiden ja kestävän kehityksen ympärille, hyödyntäen paikallisia raaka-aineita ja tuottajia. Puolihoiton ostaessa saat tietyn summan, jonka voi hyödyntää ruokaan ja/tai juomaan hotellilla päivittäin. Auringonlaskun aikaan on usein musiikkia ja elävää musiikkia.

Hyvinvarustellulla kuntosalilla on State-of-the-art -laitteita, sekä vapaita painoja. Pyöräilykeskus, josta voi vuokrata erilaisia pyöriä tutustuaksesi lähialueisiin. Joogaa, mindfulnessiä, meditaatiota ja Tai Chitä.

Voit tehdä töitä myös matkan aikana, sillä hotellilla on Coworking Space, jossa on maksuton wifi, printteri, latauspisteitä ja tietokoneita. Avoinna vuorokauden ympäri.

Pieni paikallinen keskusta muutaman minuutin päässä. Suurempi ja eläväisempi Playa de las Americaksen keskusta on noin 6 kilometrin päässä (15 minuuttia autolla), jossa on runsas valikoima kauppoja, ravintoloita ja baareja. Paikallisbussipysäkille on noin viiden minuutin kävelymatka.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiainen ja illallinen).

Puolihoito on "resort credit", eli 25 eur/hlö/päivä, jonka voi hyödyntää lounaaseen, á la carte-illalliseen tai baariin. Yli menevä osuus maksetaan suoraan hotellille.

Hotellit Callao Salvaje

Atlantic Holiday - talvi 22/23

Atlantic Holiday sijaitsee eteläisellä Teneriffalla, ja täällä voit viettää rentouttavaa lomaa kauniissa merimaisemissa. Hotellilta on upeat näkymät Atlantille ja naapurisaari La Gomeralle. Loistavista näkymistä saa nauttia myös hotellin allasalueella.

Atlantic Holiday - talvi 23/24

Elegantti hotelli Atlantic Holiday sijaitsee Teneriffan eteläpuolella, ja sopii sinulle, joka haluat lomailla lähellä merta, nauttia loistavista palveluista ja ihastella maisemia Atlantin valtamerelle ja vehreälle La Gomeran saarelle. Suuri osa hotellista tullaan remontoimaan ennen talvikauden 2023/2024 alkua. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Selected -konseptiimme, joten pääset nauttimaan myös esimerkiksi aamujoogasta viitenä aamuna viikossa ja Mondo Cafen tuotteista.