Atlantic Holiday

  • Hyvä sijainti meren äärellä
  • Lapset syövät eurolla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Atlantic Holiday sijaitsee eteläisellä Teneriffalla, ja täällä voit viettää rentouttavaa lomaa kauniissa merimaisemissa. Hotellilta on upeat näkymät Atlantille ja naapurisaari La Gomeralle. Loistavista näkymistä saa nauttia myös hotellin allasalueella.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Esteettömiä kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita, heikompi sijainti 1-4 hengelle. Superior-kaksioita 1-4 hengelle. Seafront-kaksioita 1-4 hengelle. Juniorsviittejä merinäköalalla 1-3 hengelle. Sviittejä merinäköalalla 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Parasta oli valoisa, rauhallinen ja tilava hotellihuoneisto, josta oli upea merinäköala Atlantille.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 513 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Atlantic Holiday sijaitsee pienessä Callao Salvajessa aivan meren äärellä, Valoisat ja hienot huoneistot soveltuvat hyvin pareille ja perheille. Alueen ravintolat, baarit ja ranta on kävelymatkan päässä.

Viihtyisä allasalue ja kattoterassi

Hotellissa on viihtyisä allasalue, jossa suuri suolavesiallas ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Aurinko-/kattoterassi, josta kaunis näkymä Altantille ja La Gomeran saarelle.

Ruokaa ja juomaa

Hotellilla on buffet- ja à la carte ravintola Sea Soul, joka on katettu osittain ulkoterassille. Allasbaarista saa tilattua terveellisiä à la carte annoksia (ei sisälly All Inclusiveen).

Aktiviteetteja ja liikuntaa

Hotellilla on maksuton kuntosali. Hotellilla järjestetään satunnaisesti myös muita ryhmäliikuntatunteja. Lisätiedot ja tuntien aikataulut saat paikan päällä. Tenniskenttä (mailavuokra lisämaksusta). Hotellin ympäristössä on myös lenkkeily- ja pyöräilyreittejä.

Lisätietoa

Pääset paikallisbussilla kahdesti tunnissa Playa de las Americasiin, jossa on laaja valikoima ravintoloita, baareja, ostosmahdollisuuksia ja rantoja. Bussimatka kestää noin 30-40 minuuttia. Hotellin vieressä on kaunis puutarha. Maksuton wifi koko hotellialueella, vaihteleva yhteys. Pesulahuone, jossa voit pestä pyykkiä itse lisämaksusta.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta.

  • Kun aikuiset ostavat ateriat, syövät lapset (2-11 vuotta) maksutta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00, ravintola Sea Soul.
  • Lounas, klo 12.30-14.30, ravintola Sea Soul. Alkupalat ja jälkiruoka tarjoillaan buffetista, pääruoka tilataan valmiista menusta.
  • Snacksejä, jäätelöä ja kakkua allasbaarissa, klo 11.00-18.00.
  • Illallinen, klo 18.00-21.30, ravintola Sea Soul. Annoksen voi valita kolmesta vaihtoehdosta.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöön asti.

Huomioithan, että All Inclusivea ei ole enää mahdollista lisätä varaukselle. Mikäli olet aiemmin ostanut All Inclusive -ateriat, tullaan ateriat tarjoilemaan paikan päällä normaalisti.

Hyvä tietää

  • Suolavesiallas lämmitetään vähintään 20-asteiseksi (talviaikaan). Altaan lämpötila voi pudota muutamia asteita aamuisin, iltaisin ja sadesäällä.
  • Läheisen alueen baareistata kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevänä huoneistoissa, jotka sijaitsevat tielle päin. Rannalle kuljettaessa alamäki. Paikallisliikennettä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Talvella 22/23 yksiö on varattavissa 1-3 hengelle.

Hotellit Callao Salvaje

MYND Adeje

Tervetuloa uuteen MYND Adeje hotelliin Callao Salvajeen. Hotellilla yhdistyy moderni ja raikas miljöö aikuiseen mukaan, mutta hotelli toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset! Lisämaksulliseen puolihoitoon kuuluu aamiaisen lisäksi 25 eur henkilökohtainen päivittäin kuponki, jonka voi hyödyntää lounaalla, illallisella tai kattoterassilla sijaitsevassa baarissa auringonlaskua ihaillen. Hotelli sopii etenkin kuntoilun ja pyöräilyn ystäville!