Atlantic Holiday Center

  • Hyvä sijainti meren äärellä
  • Lapset syövät eurolla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Atlantic Holiday Center sijaitsee eteläisellä Teneriffalla, ja täällä voit viettää rentouttavaa lomaa kauniissa merimaisemissa. Hotellilta on upeat näkymät Atlantille ja naapurisaari La Gomeralle. Loistavista näkymistä saa nauttia myös hotellin allasalueella.

Tässä hotellissa lapset lomailevat maksutta!

Lue lisää tarjouksesta ja katso kaikki hotellit täällä


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Esteettömiä kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita, heikompi sijainti 1-4 hengelle. Superior-kaksioita 1-4 hengelle. Seafront-kaksioita 1-4 hengelle. Juniorsviittejä merinäköalalla 1-3 hengelle. Sviittejä merinäköalalla 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

näköala, parvekkeen suunta, rauhallisuus
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 481 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Atlantic Holiday Center sijaitsee pienessä Callao Salvajessa aivan meren äärellä ja täältä on kävelymatka rannalle sekä alueen ravintoloihin ja baareihin.

Viihtyisä allasalue ja kattoterassi Hotellissa on viihtyisä allasalue, jossa suuri suolavesiallas ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu lisämaksusta.

Hotellin aurinko-/kattoterassi, josta kaunis näkymä Altantille ja La Gomeran saarelle. Puutarha, jossa palmuja. Hotellin ravintola Sea Soul on buffet- ja á la carte -ravintola, jossa on myös ulkoterassi (ei sisälly All Inclusiveen).

Aktiviteetteja ja liikuntaa

Hotellilla on maksuton kuntosali. Hotellilla järjestetään satunnaisesti myös muita ryhmäliikuntatunteja. Lisätiedot ja tuntien aikataulut saat paikan päällä. Tenniskenttä (mailavuokra lisämaksusta). Hotellin ympäristössä on myös lenkkeily- ja pyöräilyreittejä.

Lisätietoa

Pääset paikallisbussilla kahdesti tunnissa Playa de las Americasiin, jossa on laaja valikoima ravintoloita, baareja, ostosmahdollisuuksia ja rantoja. Bussimatka kestää noin 30-40 minuuttia. Hotellin vieressä on kaunis puutarha. Pesulahuone, jossa voit pestä pyykkiä itse lisämaksusta.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Kun aikuiset ostavat ateriat, syövät lapset (2-11 vuotta) maksutta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00, ravintola Sea Soul.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, ravintola Sea Soul.
  • Snacksejä, jäätelöä ja kakkua allasbaarissa, klo 11.00-18.00.
  • Illallinen, klo 18.00-21.30, ravintola Sea Soul.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöön asti.

Hyvä tietää

  • Suolavesiallas lämmitetään vähintään 20-asteiseksi (talviaikaan). Altaan lämpötila voi pudota muutamia asteita aamuisin, iltaisin ja sadesäällä.
  • Läheisen alueen baareistata kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevänä huoneistoissa, jotka sijaitsevat tielle päin. Rannalle kuljettaessa alamäki. Paikallisliikennettä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Talvella 22/23 yksiö on varattavissa 1-3 hengelle.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.