Esteetön kaksio

Esteettömiä kaksioita, joissa on parveke merinäköalalla. Leveämpi ovi. Huone soveltuu liikuntarajoitteisille matkustajille. Makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö (osassa huoneistoja erillinen minikeittiö), Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Puulattia. Tv. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. SIivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on suuri parveke tai terassi merinäköalalla ja aurinko paistaa ulkotilaan suurimman osan päivästä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv skandinaavisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone (osassa huoneistoja erillinen minikeittiö). Parveke, osassa parvekkeista kadulle päin. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Puulattia. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Siivous 5 krt/viikko. Osassa huoneistoja on leveämmät ovet ja ne soveltuvat liikuntarajoitteisille.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio, heikompi sijainti

Kaksioita hieman heikommalla sijainnilla henkilökunnan sisäänkäynnin yläpuolella. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuode vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Seafront-kaksio

Kaksioita panoraamanäkymällä. Huoneistoissa erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuode vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Superior-kaksio merinäköalalla

Superior-kaksioita, joissa on parveke merinäköalalla. Makuuhuone, yhdistetty olohuone ja erillinen minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä on tiskikone, mikro, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, espresso-kone, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallolokero lisämaksusta. Tv skandinaavisilla kanavilla. Hiustenkuivain, kylpytakit ja allaspyyhkeet. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Sviitti merinäköalalla

Sviittejä, joissa on maaparveke merinäköalalla. Aurinko paistaa ulkotilaan suurimman osan päivästä, mahdollisuus vuokrata aurinkotuolit ja -varjo ulkotilaan. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv skandinaavisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi merinäköalalla. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa on keittolevy, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa huoneista matala väliseinä. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.