Jardin del Conde

  • Viihtyisä allasalue
  • Lähellä rantaa

Pienehkö, mutta kodikas huoneistohotelli Jardin del Conde koostuu kolmesta viihtyisästä rakennuksesta, joita ympäröi vehreä allasalue kukkineen. Hyvä sijainti pienen Charco del Conden hiekkarannan vieressä, noin 1,4 kilometrin päässä suuremmasta La Playan uimarannasta. Hotellin läheisyydessä on ravintoloita ja elintarvikekauppa; kuvankaunis kalastajakylä Las Vueltas noin 900 metrin päässä.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kaksioita 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

sijainti ja oma allas-alue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 112 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 40 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pienehkö ja viihtyisä huoneistohotelli Jardin del Conde koostuu kolmesta rekennuksesta, jotka ympäröivät vehreää allasaluetta. Allasalueella on lastenosio sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on korkeuseroja ja useita portaita. Paikallisliikennettä. Hotellialueella on portaita. Hotellissa on myös toinen sisäänkäynti niille, joilla on vaikeuksia portaiden kulkemisen kanssa, tämä sisäänkäynti avataan pyydettäessä. Vastaanotto on avoinna klo 8.00-23.00. Paikallisliikennettä.

Hyvä sijainti pienen Charco del Conden hiekkarannan vieressä noin 1,4 kilometrin päässä suuremmasta La Playan uimarannasta. Hotellin läheisyydessä on ravintoloita ja putiikkeja sekä kalastajakylä Las Vueltas noin 900 metrin päässä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna klo 8.00–23.00, sekä silloin, kun matkustajat saapuvat hotelliin, mikäli tämä tapahtuu normaalien vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Espanjan lain myötä La Gomeralle matkustavien tulee antaa passin tai henkilökortin numero ennen matkaa, lähtijöiden passinumerot voitte ilmoittaa sähköpostitse [email protected] tai soittamalla 09 61547400.

Kausikohtaista huomioitavaa

Talvi 2020/2021:

  • Ei aamiaistarjoilua

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus