Aptos Playa Calera

  • Rauhallinen ympäristö
  • Kävelymatka laavakivirannalle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Huoneistohotelli Aptos Playa Calera sijaitsee hyvällä, keskeisellä paikalla La Playan mukavassa kaupunginosassa. Osasta huoneistoja on kauniit vuorimaisemat ja allasalue aurinkoterasseineen sijaitsee katolla.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle. Kolmioita 3-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ihan kiva huoneisto. Palvelut ja ranta lähellä. Pieni parveke oli positiivinen yllätys. Mahdollis...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 26 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 950 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aptos Playa Caleras -hotellin allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja. Vastaanotto sijaitsee noin 60 metrin päässä, neljän tähden naapurihotelli Playa Calerassa. Jos olet varannut aterioita, myös ne nautitaan naapurihotellissa. Maksuton wifi koko hotellissa. Hotellialueella on paljon portaita. Hotelli sijaitsee pienessä la Playan kylässä, noin 80 metrin päässä laavakivirannalta. Suurempaan keskustaan on noin 950 metriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Ateriat syödään naapurihotellissa Playa Calera.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit La Gomera

Jardin del Conde

Majoitu parhaalla paikalla meren äärellä, lähellä pientä rantaa ja La Puntillan keskustaa. Viihtyisä allasalue sijaitsee hotellin kolmen rakennuksen keskellä, jota reunustavat palmut ja vehreät kasvit. Illan tullen voit nauttia illallista lähistön ravintoloissa tai kokata itse herkkuja paikallisista raaka-aineista huoneistossa.

Playa Calera

Playa Calera on hyvä vastikään rakennettu hotelli, joka sopii rauhallista lomaa kaipaavalle. Keskeinen sijainti viihtyisässä La Playassa, kivenheiton päässä suojaisalta laavarannalta. Aloita lomapäiväsi hotellin maittavalla aamiaisella ja pulahda sen jälkeen uimaan kattoterassilla. Tilavia vaalein värein sisustettuja yksiöitä.

Gran Rey

Gran Rey on mukava hotelli, jossa on sitä jotakin joka saa asiakkaat palaamaan tänne uudelleen. Ystävällinen henkilökunta on varmasti yksi syy hotellin suosioon. Kattoterassilla on uima-allas, aurinkotuoleja ja baari josta on upeat näkymät merelle.