Kaksio

Kaksioita joissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Mikro lainattavissa vastaanotossa. Kattotuuletin. Tv jossa skandinaavisia kanavia ja kolmikerros ikkunat makuuhuoneessa. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Aamutakit ja tohvelit. Suihku ja wc. Maaterassi rajoitetulla merinäkymällä. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio alennetulla maatasolla

Kaksioita alennetulla maatasolla. Huoneistoissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Mikro lainattavissa vastaanotosta. Kattotuuletin. Tv, jossa skandinaavisia kanavia ja kolmikerroksiset ikkunat makuuhuoneessa. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Aamutakit ja tohvelit. Suihku ja wc. Ulkotila alennetulla maatasolla, kohti vastaanottoa. Ei näkymää. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita joissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Mikro lainattavissa vastaanotossa. Kattotuuletin. Tv jossa skandinaavisia kanavia ja kolmikerros ikkunat makuuhuoneessa. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Aamutakit ja tohvelit. Suihku ja wc. Parveke merinäkymällä. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.