Kokemuksia Sunsuites Carolina - talvi 2022/23 -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 194 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hotellin henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys. Rannan ja kävelyreitin läheisyys. Kauppakeskus ja ravintolat lähellä. Siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-19


9 10:stä

+
Riittävät tilat & rauhallisuus & näköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-12


9 10:stä

+
Pienehkö koko, henkilökohtaisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-05


10 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta, rauhallinen huoneisto, hyvät keittomahdollisuudet, taksit Inglesiin edullisia, jos ei jaksa kävellä. N. 3km. Hyvä uima-allas
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-05


9 10:stä

+
Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista; mukava ja kotoisa tunnelma!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-22


10 10:stä

+
Täydellinen sänky ja tyynyvalikoima, laadukkaat liinavaatteet,pimennysverhot ja makuuhuoneessa täysi hiljaisuus. Keittiössä hyvä varustus ja lisää saa henkilökunnalta. Ilmastointi molemmissa huoneissa. Puhdas allasalue ja viihtyisät yhteistilat. Rauhallinen tunnelma, ei mitään häiriötekijöitä. Hotellin henkilökunta ylittää odotukset. Asiointi onnistuu ruotsiksi, englanniksi tai espanjaksi. Hotellin välittömässä läheisyydessä merenrantabulevardi ja toisella puolella ostoskeskus, josta löytyy kaikki lomalla tarvittava.
-
Ennakkotilauskaavake hotellin kotisivuilla on mainio! Voisiko olla linkkinä myös matkanjärjestäjän sivuilla? Pyörätuoliluiskat myös reseptioon laskeutuville portaille.

Vahvistettu asiakas: 2022-02-19


8 10:stä

+
Piti suhteellisen viileänä ilman ilmastointia. Tuoreet sämpylät odottivat ovessa aamuisin.
-
Sänky liian pehmeä ja nariseva.

Vahvistettu asiakas: 2022-02-19


10 10:stä

+
Siisti, ystävällinen, sijainti
-
Koronan loputtua taas aamiaista tarjolle.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunsuites Carolina - talvi 2022/23 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

96% matkustajista suositttelee

210 arvostelua
Erinomainen
 
155
Erittäin hyvä
 
48
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2019

Kirjoittanut RiikkaL177

Lähes täydellinen tarpeisiimme!

Haluamme aina ison asunnon erillisellä makuuhuoneella, keittiötilan aamupalan laittoa varten (muut ateriat eri ravintoloissa), meren mahdollisimman lähelle ja merinäköalan, pienen hotellin ja rauhallisen sijainnin, siistin ja tyylikkään sisustuksen, ammattimaisen palvelun. Kyllä, saimme kaiken haluamamme. Nyt oli talviaika ja varmasti aika rauhallista, mutta makuuhuoneen puoleisen ostoskeskuksen ravintoloista kantautui muutamana yönä ääniä, mietin kesäaikaa, lisääntyykö meteli, nyt ei kyllä häirinnyt liikaa. Käytimme itse ostoskeskuksen ravintolapalveluja paljon ja joukossa oli hyviä ja huonoja. Hotellin muut vieraat olivat seniori -ikäisiä muita skandinaaveja, jotka näyttivät nauttivan olostaan eli iloista naurua kuului paljon, se oli ihan kiva. Tässä hotellissa oli keittiövarustuksessa tiskiaine, pesusieni ja tiskirätti. Tehokas hiustenkuivain löytyi myös. Noista iso plussa, sillä aina niin ei ole. Meidän parvekkeellemme ei paistanut aurinko klo 14 jälkeen, altaalle paistoi kyllä, mutta emme ole altaalla viihtyviä lainkaan. Meidät otettiin hienosti vastaan, eikä meillä ole kuin hyvää sanottavaa. Hotelli järjesti pieniä tilaisuuksia, mutta emme osallistuneet niihin, kiva niitä kaipaaville, mutta huomioi, että suomen kielellä et tässä hotellissa pärjää, hyvä niin😊

 
18.5.2022

Kirjoittanut 22gdg Province of Rovigo, Italia

almost everything ok

optimal position, but in the structure there are gaps ... in the suite we found many cockroaches (6) in the room and in the leaving ... it is not very clean and the mattress is not comfortable .... shame because the environment is nice!!

 
4.1.2021

Kirjoittanut tangoo Tukholma, Ruotsi

Read and avoid this place!

Stayed here one week during 2021 new year days, avoid this: Cockroaches everywhere in the apartment ... we had to be stressed all week that cockroaches come during the night and we have to spray all the time ... disgusting and not fun No bar or snack bar in the pool The staff told us to silence our children when they played in the pool ... super bad, it was not fun anymore for our children and they were still very good at playing and keeping the noise level low ... Safe costs 20 euros per week: super bad AC costs extra: super super bad No life guard at the pool, you are always worried about the kids... The trip is supposed to be relaxing not stressful

 
13.8.2020

Kirjoittanut Angela M

Good

We have had a verry good stay at. The staff is very nice, good swimmingpool, good room and verry nice situated just a couple of steps from the beach. Every morning fresh baked bread in a bag hanging on the door was a big but welcome surprise.

 
23.1.2020

Kirjoittanut TrineAd København

Fantastic stay at Sunsuite Carolina

Really nice two room apartmens with balkony and a nice view. The staff was so kind and helpfull, and cleaning was perfect. We were so happy about staying at sunsuite carolina. We'll denently come back.