Las Flores

Majoitu raikkaissa, hyvinvarustelluissa huoneistoissa kauniilla San Augustinin rantakadulla. Täältä löytyy kaikki mitä tarvita saattaa ja aamuisin ovellesi tuodaan tuore aamiaisleipä. Las Flores toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat vieraat.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Majoitu moderneissa huoneistoissa suositulla San Augustinin rantapromenadilla. Kaikissa huoneistoissa on niin pyykinpesukone kuin astianpesukone.

Las Flores toivottaa tervetulleeksi käyttämään hotelli Sunsuites Carolinan palveluita ja tiloja noin 50-150 metrin päähän. Alueelle annetaan avain saapumisen yhteydessä. Sunsuites Carolinassa on lämmitetty allas (vähintään 20 asteiseksi, altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä). Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Sunsuites Carolinan vastaanotossa on skandinaavista henkilökuntaa päiväsaikaan. Paikallisliikennettä.

Hyvä tietää

Sisään- ja uloskirjautuminen tapahtuu Sunsuites Carolinassa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.