Monteparaiso

  • Upet näkymät merelle
  • Huoneistohotelli

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Mukava huoneistohotelli korkealla Puerto Ricon keskustan yläpuolella. Hotellilta on upeat näkymät merelle. Hotellilta on lyhyt matka ostoskeskukseen.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 82 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava huoneistohotelli korkealla Puerto Ricon keskustan yläpuolella. Hulppeat näkymät merelle. Allasalueella erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhkeitä. Leikkipaikka. Kävelymatkan päässä elintarvikekauppa sekä ostoskeskus.

Monteparaison asukkaat voivat käyttää sisarhotelli Riosolin palveluita mm. baari, ravintola ja lämmitetty uima-allas. Myös pöytätennis, biljardi, kuntosali sekä lastenkerho sijaitsevat naapurihotelli Riosolissa. Hotellilla ei ole omaa vastaanottoa, sisäänkirjaudutaan sisarhotelli Riosolin vastaanotossa. Noin 150 metriä pieneen ostoskeskukseen. Paikallisliikennettä. Korkeuseroja ja useita portaita hotellialueella.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Ateriat tarjoillaan naapurissa sijaitsevassa sisarhotelli Riosolissa.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.45-10.00.
  • Lounas (meny), klo 11.00-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.00-21.00.
  • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 16.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, kl. 10.00-23.00.
  • All Inclusive-vieraat saavat 10 % alennuksen juomista, jotka eivät sisälly All Inclusive-pakettiin, 30 % alennuksen pizzoista klo 15.00-18.00 ja 15% alennuksen juomista ja ruuista Capitan Haddockissa.

Kaikki ateriat tarjoillaan naapurihotelli Riosolisssa. Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.